- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 71
Ben bunu oyundayken yaşıyordum sebebi ise şu bant genişliği önceliği. Eğer game turbo kullanıyorsanız ve bant genişliği önceliği açıksa bu çok normal. Game turbo ayarlarından bant genişliği önceliğini kapatın. Düzelir.mesaj gönderirken saat işareti kalıyor WhatsApp araması yaptığımda ise bazen internete bağlı değil diyor ben gerçekten illallah ettim bilen biri varsa yardimci olsun lütfen
resim de ekledim.
oyun oynamıyorum hiç ona rağmen oluyorBen bunu oyundayken yaşıyordum sebebi ise şu bant genişliği önceliği. Eğer game turbo kullanıyorsanız ve bant genişliği önceliği açıksa bu çok normal. Game turbo ayarlarından bant genişliği önceliğini kapatın. Düzelir.
Hocam uygulama yöneticisine girin. WhatsApp i bulup veri kısmından mobil veriyi ve wifi'ın tikini kaldırarak kisitlayin sonra tekrar ikisini de işaretleyip kisitlamayi kaldırın. Otomatik başlatmayı açın ve Pil tasarrufuna gelip kısıtlama yok deyin. Düzelmesi gerekiyoroyun oynamıyorum hiç ona rağmen oluyor![]()
sadece tik olayını yaptım geri kalan her şeyi ilk aldığımda yapmıştım teşekkür ederim ama düzelmeyeceğine adım gibi eminim bir daha tövbe lite almam hatta param olursa iphone direkHocam uygulama yöneticisine girin. WhatsApp i bulup veri kısmından mobil veriyi ve wifi'ın tikini kaldırarak kisitlayin sonra tekrar ikisini de işaretleyip kisitlamayi kaldırın. Otomatik başlatmayı açın ve Pil tasarrufuna gelip kısıtlama yok deyin. Düzelmesi gerekiyor![]()