- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.5.1 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi 10T Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar. Zaman zaman karşılaştığım ve zorla düzelen bir sorunla tekrar karşılaştım ve düzelmiyor. WhatsApp'ta ve Bip Messenger'de sadece bazı kişiler ayrı ayrı hem ismiyle gözüküyor hem de numara ile gözüküyor. Bazen sadece numara ile gözüküyor isim gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz? 8 bin liralık telefon kullanıp zaman zaman böyle kronik sorunlar yaşamak çok üzücü.
Denediğim şeyler:
-Uygulamaların kişiler iznini iptal edip yeniden izin vermek.
-Bütün rehberi silip yeniden yüklemek.
Rehberde çift gözükmüyorlar ama mesajlaşma uygulamalarında çift gözüküyorlar. Mesela bütün rehberi silip WhatsApp'ı yeniledim bütün isimler kayboldu ama yeni sohbet kısmında sadece numara ile kayıtlı gözüken birçok kişi yine durmaya devam etti. Normalde rehberde kimse yokken yeni sohbet kısmında onlar da gözükmemeliydi.
Telefonum Xiaomi mi 10t pro
Bir fikri olan var mıdır? Teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Denediğim şeyler:
-Uygulamaların kişiler iznini iptal edip yeniden izin vermek.
-Bütün rehberi silip yeniden yüklemek.
Rehberde çift gözükmüyorlar ama mesajlaşma uygulamalarında çift gözüküyorlar. Mesela bütün rehberi silip WhatsApp'ı yeniledim bütün isimler kayboldu ama yeni sohbet kısmında sadece numara ile kayıtlı gözüken birçok kişi yine durmaya devam etti. Normalde rehberde kimse yokken yeni sohbet kısmında onlar da gözükmemeliydi.
Telefonum Xiaomi mi 10t pro
Bir fikri olan var mıdır? Teşekkür ederim.