Yardım WhatsApp yedekleri geri yükleme sorunu?

gameking

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Vodafone 6
Konular
17
Arkadaşlar WhatsApp yedekleme yaptım telefonu sıfırladım. Şimdi whatsap uygulamasını yüklüyorum kurulumda yedekleme geri yükleme gelmiyor karşıma.
Nasıl gidebilirim bu sorunu?

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
google a mı yedekleme yaptınz yoksa yerel yedekleme mi?

gameking

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Vodafone 6
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google yedekleme yaptım yedek gözüküyor ama yedeği WhatsApp kurarken geri yükleme çıkmıyor karsima

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
Google yedekleme yaptım yedek gözüküyor ama yedeği WhatsApp kurarken geri yükleme çıkmıyor karsima
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim.Çözüm bulduysanız yardımcı olabilir misiniz ?

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
10
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve kafayı yemek üzereyim.Çözüm bulduysanız yardımcı olabilir misiniz ?
Bende normalde telefonu google yedekleyip sıfırlarım. dün cihaza wp kurdum yazışmalardan 1 tanesi düne ait geldi. diğer yazışmalar hep 8 kasıma aitti. siz google yedekleme desenizde wp yerel yedeklemede yapıyor bilginiz vardır. bende yerel yedeği almıştım telefondan. Google hesabından çıkıp, whatsappı öyle açtım yerel yedeklemedeki verileri çekti.

musaerencnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa Eren
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
16
Bende normalde telefonu google yedekleyip sıfırlarım. dün cihaza wp kurdum yazışmalardan 1 tanesi düne ait geldi. diğer yazışmalar hep 8 kasıma aitti. siz google yedekleme desenizde wp yerel yedeklemede yapıyor bilginiz vardır. bende yerel yedeği almıştım telefondan. Google hesabından çıkıp, whatsappı öyle açtım yerel yedeklemedeki verileri çekti.
yok hocam yerel verileri alamaz çünkü malesef yerelde veri kalmadı ya.Google driveda yedek duruyor birşey olmasın diye devre dışı bıraktım.Ne olucak bilmiyorum forumlara konu açıyorum.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
yok hocam yerel verileri alamaz çünkü malesef yerelde veri kalmadı ya.Google driveda yedek duruyor birşey olmasın diye devre dışı bıraktım.Ne olucak bilmiyorum forumlara konu açıyorum.
Bu soruna benzer bir sorunu geçmişte ben de yaşamıştım, whatsapp ve google play verilerini temizleyip deneyin bir de; eğer olmazsa internetinizi kapatın, whatsapp google play ve google hizmetlerinin verilerini sıfırlayın, telefonu yeniden başlatıp deneyin. Hiçbiri işe yaramazsa ile devam edebilirsiniz whatsappı kullanmaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eksik yazmışım galiba, internetinizi kapatıp google play ve whatsapp verilerini temizleyip whatsappa girince internetinizi açın tabiki 8-|

Üst Alt