Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar WhatsApp yedekleme yaptım telefonu sıfırladım. Şimdi whatsap uygulamasını yüklüyorum kurulumda yedekleme geri yükleme gelmiyor karşıma.
Nasıl gidebilirim bu sorunu?
Bende normalde telefonu google yedekleyip sıfırlarım. dün cihaza wp kurdum yazışmalardan 1 tanesi düne ait geldi. diğer yazışmalar hep 8 kasıma aitti. siz google yedekleme desenizde wp yerel yedeklemede yapıyor bilginiz vardır. bende yerel yedeği almıştım telefondan. Google hesabından çıkıp, whatsappı öyle açtım yerel yedeklemedeki verileri çekti.
Bende normalde telefonu google yedekleyip sıfırlarım. dün cihaza wp kurdum yazışmalardan 1 tanesi düne ait geldi. diğer yazışmalar hep 8 kasıma aitti. siz google yedekleme desenizde wp yerel yedeklemede yapıyor bilginiz vardır. bende yerel yedeği almıştım telefondan. Google hesabından çıkıp, whatsappı öyle açtım yerel yedeklemedeki verileri çekti.
yok hocam yerel verileri alamaz çünkü malesef yerelde veri kalmadı ya.Google driveda yedek duruyor birşey olmasın diye devre dışı bıraktım.Ne olucak bilmiyorum forumlara konu açıyorum.
yok hocam yerel verileri alamaz çünkü malesef yerelde veri kalmadı ya.Google driveda yedek duruyor birşey olmasın diye devre dışı bıraktım.Ne olucak bilmiyorum forumlara konu açıyorum.
Bu soruna benzer bir sorunu geçmişte ben de yaşamıştım, whatsapp ve google play verilerini temizleyip deneyin bir de; eğer olmazsa internetinizi kapatın, whatsapp google play ve google hizmetlerinin verilerini sıfırlayın, telefonu yeniden başlatıp deneyin. Hiçbiri işe yaramazsa
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ile devam edebilirsiniz whatsappı kullanmaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eksik yazmışım galiba, internetinizi kapatıp google play ve whatsapp verilerini temizleyip whatsappa girince internetinizi açın tabiki