Yardım WhatsApp yedekleme ve kullanmamak

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iOS
Telefon Modeli
iPhone
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dostlar bir WhatsApp hesabım var bunu yedeklemek istiyorum ve o numarayı bir daha kullanmamak istiyorum da içinde ki mesajlar önemli daha sonra istediğimde ulaşamam lazım, numara değişikliği de yaparsam numaramın olduğu kişiler'e mesaj gidecek o yüzden başka bir yol var mı?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Dostlar bir WhatsApp hesabım var bunu yedeklemek istiyorum ve o numarayı bir daha kullanmamak istiyorum da içinde ki mesajlar önemli daha sonra istediğimde ulaşamam lazım, numara değişikliği de yaparsam numaramın olduğu kişiler'e mesaj gidecek o yüzden başka bir yol var mı?
Sohbetlerinizi normal yedekleme yapın sonrasında yeni numaranız ile giriş yapın zaten sohbet geri gelecektir. Şuna da dikkat etmeniz lazım çünkü verileri sil dediğinizde WhatsApp klasör içeriğini de siliyor. Diğer bir yöntem de plus kullanın ve plus ayarlarından komple yedek alın. Uygulama verilerini sildiğnizde sonrasında geri yükleme yapın numara doğrulama isteyecektir yeni numara girmeyi deneyebilirsiniz

Oyla:

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sohbetlerinizi normal yedekleme yapın sonrasında yeni numaranız ile giriş yapın zaten sohbet geri gelecektir. Şuna da dikkat etmeniz lazım çünkü verileri sil dediğinizde WhatsApp klasör içeriğini de siliyor. Diğer bir yöntem de plus kullanın ve plus ayarlarından komple yedek alın. Uygulama verilerini sildiğnizde sonrasında geri yükleme yapın numara doğrulama isteyecektir yeni numara girmeyi deneyebilirsiniz
ilk yöntemi deneyeceğim

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
ilk yöntemi deneyeceğim
Edit: Artı olarak WhatsApp ayarlarında sohbet aktarma var onu da deneyebilirsiniz ben denemedim

Oyla:
Üst Alt