Çözüldü Whatsapp+ Xiaomi Konumuz Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
Merhabalar,
Xiaomi Redmi Note 7 kullanıcısıyım. Uzun zamandır çıkmasına rağmen yeni gördüğüm Whatsapp+ uyğulamasına kısacası bayıldım. Hem troll hemde öğrenci programı desek yanlış olmaz. Ama kurulumunu yapacağımda bir kaç sorularım var eyvallah hocam sizde yardım edersiniz bana.

Şimdi arkadaşlar bu Whatsapp dan kasdığımız Whatsapp+. Yani bizim burada troll mesajlardan başka Anne bana okul konu dışı mesajlarımız olurda başkası bunu çalmasından korkuyorum. Play storeden indirdiğin Whatsapp güvenilir ama bu korsan sitelerden indiriliyor.

Sizden istediğim şey ise bende hem Whatsapp var hemde ikili Whatsapp var. Kısacası bir telefondan iki Whatsapp kullanıcısıyım ve her ikisinde bana özel mesajlar var. Silmek istemiyorum onları. Whatsapp+ uyğulamasını kuramıyorum.

Şimdi nasıl yapayımda Whatsapp+ uyğulamasınıda kullana bileyim ek olarakta kendi 2 tane Whatsapp programım yerinde kalsın?

Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı 4 gözle beklerim

Gerçekten üzgünüm ama Skorpi cantara Ottoman chatin_62 Zenex HiddeNKinG By.TRabZonLu™ 1231243 sw33tking haqanguven Stoya cohci52 XiaoMiu Lopus hocalarım sizde konuya göz atarmısınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonunuzda varsa 2. Alani Açıp orada diger WhatsAppi kurabilirsiniz

Oyla:

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt