Yardım Whatsapp Tarzı Programlardan Bildirim Alamama Sorunu

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Değerli hocamız Skorpi nin bana verdiği çözüm önerisini paylaşmak istiyorum.

Whatsapp tan ne yaptı isem ekran kapalı iken bildirim alamıyordum. Whatsapp a mesaj geldiğinde gelen mesajları ancak programı açınca görebiliyordum. Bildirimleri alabilmem için kendisinin şöyle bir önersi oldu.

Temayı Değiştirin :D

Gerçektende temayı değiştirince (ben default tema yaptım) whatsapp bildirimlerini ekran kapalı iken bile almaya başladım..

Ancak uyarmam gerekiyor. Pil, izinler vs tüm ayarları önceden yapmanız gerekmekte bu seçeneği denemeden önce. Yani bu son seçenek olmalı ...

1- Güvenlik ten İzinler - Otomatik Başlat seçeneğinden Bildirim almak istediğimiz uygulamaları tek tek seçiyoruz.
2- Ayarlar - Pil ve Performans tan Bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçip "KISITLAMA YOK" seçeneğini seçmeniz gerek

Bu iki ayarı ne olursa olsun mutlaka yapmalısınız.. Yoksa 10 taklada atsanız bildirim alamazsınız.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
merhaba
bende geçen hafta yeni bir tema indirmiş ve o zamana kadar whatapp skype mesajaları sorunsuz alıyor iken .. ki çok fazla whatsapp veya skype kullanmam.. ama pazar günü yazılımcı arkadaş mesaj yazıp programı da whatsapp dan attığını ancak dün başka bi r konudan bakınca farkettim..

evet..
benzer olay free temaların çoğunda oluyor... dikkat edelim artık :)

Oyla:
Üst Alt