Whatsapp program acinca mesajlar geldi

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
İlk defa az önce başına geldi. Benim hatun 30 dk önce mesaj atmış cihaz ötmedi. Az önce açtım 4 tane mesaj birden geldi.

Acaba başına gelen oldumu böyle?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
@erhan

Araçlar uygulamasından whatsapp için açılır pencerelere izin verin.
Yada aynı yerden otomatik başlatmaya whatsapp etkinleştirin.
Whatsapp içinden de bildirimler kısmından açılır pencereleri her zaman gösteri seçin.

Kilit ekranında dahi mesajlar gelecektir..

Oyla:

berdushpasha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yvz
Cihazım
mi 5
Konular
1
Araçlar uygulamasından whatsapp için açılır pencerelere izin verin.
Yada aynı yerden otomatik başlatmaya whatsapp etkinleştirin.

Kilit ekranında dahi mesajlar gelecektir..

bu dediğniz kısımlar ayarların neresinde yer almakta. mi 5 miui8

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

online01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cansu
Cihazım
IPhone x
Konular
0
Telefonlarda ağ bağlantısı aktif olmasına rağmen Whatsapp’ı açmadan mesaj gelmiyors ise, aşağıda ki linki inceleyerek sorununuza çözüm bulursunuz. Android işletim sistemine sahip telefonlarda bu bildirim sorununu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayınız.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Telefonlarda ağ bağlantısı aktif olmasına rağmen Whatsapp’ı açmadan mesaj gelmiyors ise, aşağıda ki linki inceleyerek sorununuza çözüm bulursunuz. Android işletim sistemine sahip telefonlarda bu bildirim sorununu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayınız.
Hocam içeriği kopyalayıp buraya yapıştırsaydın daha iyi olurdu

Whatsapp’a girmeden mesaj gelmiyor çözüm yöntemleri
Telefonda antivirüs, internet tasarruf, batarya tasarruf gibi uygulamalar varsa bu uygulamaları cihazınızdan kaldırın. Bu tarz uygulamalar kısıtlamalara sebep olur.

Mobil internet ağından bağlıysanız Wifi bağlantısını deneyin veya tam tersi Wifi bağlantısı yerine mobil ağ bağlantısını deneyin.

Cihazınızdan Ayarlar, Uygulamalar, WhatsApp, Veri Kullanım seçeneği eğer sınırlandırılmışsa bu seçeneği devre dışı bırakın.

Ayarlar, Uygulamalar, Menü tuşu ile uygulama tercihlerini sıfırla diyerek tüm uygulama tercihlerini sıfırlayınız. Telefonunuzun enerji tasarruf modunda olmadığını kontrol ediniz. Enerji tasarruf modunda bazı özellikler devre dışı kalır.

Ayarlar, Uygulamalar, Whatsapp, İzinlerseçeneğini kontrol ederek uygulamanın tüm izinlerinin açık olduğundan emin olun.

WhatsApp menü tuşu üzerinden bütün bilgisayarlardan çıkış yapınız.

Ayarlar, Uygulamalar, Whatsapp, depolama seçeneklerini izleyerek uygulama verilerini temizleyiniz.

Yukarıda sizlerle paylaştığımız yöntemler Whatsapp’a girmeden mesaj gelmiyorsorununuzu mutlaka çözecektir. Yukarıdaki bütün işlemleri yapmanıza rağmen sorun hala devam ediyorsa telefonda fiziksel bir sorun olabilir ve yetkili servisten destek alınız. Yaşadığınız Whatsapp sorunlarını aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt