Yardım Whatsapp profil

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
Merhaba xiaomi sever arkadaşlar. Whatsapp ile ilgili bir sorum olacaktı. Versiyonum daha 7, yakın zamanda 8 e geçeceğim.

Whatsapp'a profil fotosu ekleyemiyorum, değiştirmek istediğimde direk çıkan ekranda fotoğrafi kaldır diyor. Hicbir şekilde ekleme yapamıyorum. Bunun dışında mp3 de gönderemiyorum. Bunu yalnızca ben mi yaşıyorum? Miui 8 ile düzelir mi bu durum?

Begeniyorum telefonu şık güzel eyvallah ama eksikleri çok fazla olduğunu düşündüğüm şeyler de var. Vakit bulduğumda deneyimlerimi de paylaşacağım.

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Merhaba kardeşim.Bazı ara sürümlerde o sıkıntı mevcut.Şuanki sürümünüz tam olarak nedir bilmiyorum.Fakat orjinal Miui 8 sürüme geçtiğinizde bu sıkıntılar olmayacaktır.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Merhaba xiaomi sever arkadaşlar. Whatsapp ile ilgili bir sorum olacaktı. Versiyonum daha 7, yakın zamanda 8 e geçeceğim.

Whatsapp'a profil fotosu ekleyemiyorum, değiştirmek istediğimde direk çıkan ekranda fotoğrafi kaldır diyor. Hicbir şekilde ekleme yapamıyorum. Bunun dışında mp3 de gönderemiyorum. Bunu yalnızca ben mi yaşıyorum? Miui 8 ile düzelir mi bu durum?

Begeniyorum telefonu şık güzel eyvallah ama eksikleri çok fazla olduğunu düşündüğüm şeyler de var. Vakit bulduğumda deneyimlerimi de paylaşacağım.
Muhtemelen cihaz 7.2.8.0 surumu veya sahte bir ara surum. Miui global stabil 8.1.2.0 surumunu kurarsan sıkıntın kalmayacaktır.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen cihaz 7.2.8.0 surumu veya sahte bir ara surum. Miui global stabil 8.1.2.0 surumunu kurarsan sıkıntın kalmayacaktır.

Evet dostum dediğin sürün yüklü şu anda. Hafta sonu nasipse son çıkan stabil sürümü yükleyeceğim.

Bir de ben birisini mobilden aradığımda karşı taraf sesimin boğuk geldiğini söylüyor genelde. Bunu yaşayan var mı?

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Evet dostum dediğin sürün yüklü şu anda. Hafta sonu nasipse son çıkan stabil sürümü yükleyeceğim.

Bir de ben birisini mobilden aradığımda karşı taraf sesimin boğuk geldiğini söylüyor genelde. Bunu yaşayan var mı?
Ahize mikrofon sesinin cok iyi oldugunu biliyorum. Cihazinda vardir sıkıntı

Oyla:
Üst Alt