Soru Whatsapp Plus Başka Telefona Geçirmek

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Merhaba forum. Ben Muammer. Bugün Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım. Şuan diğer telefonum olan General Mobile GM6 dan geçiş yapmaya başlayacağım. Başlıkta belirttiğim üzere Whatsapp Plus kullanıyorum. Ve aşırı çok konuşmam var. Gerek üniversite gruplarımı gerekse özel konuşmalarımı kayıp olmadan yeni telefonuma geçirmek istiyorum. Ancak kaybolmasından korktuğum için sizlere danışmak istedim. Benim gibi başından geçenler varsa yardımcı olabilr mi? Şuan telefonu sadece açtım ve MIUI 12 güncellemesini yaptım. Telefon aktarma için Whatsapp Plus sorununu önceden çözüp öyle başlamak istiyorum...

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Whatsapp klasorunu komple diğer kullancan telefona al..whatsappı kur tel numaranı yazıp dogruladıktan sonra ekrana yedeklemeyi geri yükle cıkıcak tıkla yüklesin tamamdır..konusmaların whatsapp klasorunde database dosyalarında msgstroge.crypt uzantılı dosyaların senın konusmaların var

Oyla:

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp klasorunu komple diğer kullancan telefona al..whatsappı kur tel numaranı yazıp dogruladıktan sonra ekrana yedeklemeyi geri yükle cıkıcak tıkla yüklesin tamamdır..konusmaların whatsapp klasorunde database dosyalarında msgstroge.crypt uzantılı dosyaların senın konusmaların var
Hocam şuan GM6'dan Whatsapp Plus'ın dosyalarını PC'ye atmaya çalışıyorum ancak "Belirtilmemiş Hata" adlı bir problem ile karşılaşıyorum bazı dosyalarda ve kopyalama duruyor.

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Hocam şuan GM6'dan Whatsapp Plus'ın dosyalarını PC'ye atmaya çalışıyorum ancak "Belirtilmemiş Hata" adlı bir problem ile karşılaşıyorum bazı dosyalarda ve kopyalama duruyor.
Yenı dosya olustur ismi önemli deil..whatsapp plus klasorune gir orda ne varsa direk yenı klasore at..öyle pc ye almaya calıs..alırsan tele kurarken yenı kurduğun dosyanın adını tekrar whatsapp plus yaparsın;)herhangi bir dosyayı kopyalamıyorsa koruma vardır

Oyla:

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Yenı dosya olustur ismi önemli deil..whatsapp plus klasorune gir orda ne varsa direk yenı klasore at..öyle pc ye almaya calıs..alırsan tele kurarken yenı kurduğun dosyanın adını tekrar whatsapp plus yaparsın;)herhangi bir dosyayı kopyalamıyorsa koruma vardır
Tamamdır hocam. Deniyorum, umarım olumlu sonucu buradan bildiririm. :)

Oyla:

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
caglar104 Hocam sıfır kayıp ile taşıma işlemini bitirmiş bulunuyorum. Teşekkür ederim. :)

Oyla:

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
whatsapp plusun hangisini kullanıyorsunuz ve nereden indirebilirim hocam
Whatsapp Plus v9.0 kullanıyorum, son sürüm bu. Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden tarayıcıya bu şekilde yazarsanız karşınıza çıkıyor hocam.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Whatsapp Plus v9.0 kullanıyorum, son sürüm bu. Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden tarayıcıya bu şekilde yazarsanız karşınıza çıkıyor hocam.
o şekilde bulamadım hocam ya özelden bi link atabilirmisiniz v13 falan çıkıyor

Oyla:
Üst Alt