Yardım WhatsApp özel bildirim hakkında

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik Premium
Telefon Modeli
Mi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhabalar WhatsApp ta özel bildirim ayarlarını yapamıyorum. Bazen bildirimler laglı geliyor farklı romlarıda kurdum ama herhangi bir çözümü olmadı malesef ve özel bildirim ayarlarına girdiğim zaman şöyle bi ekran geliyor . Normalde direk ses penceresi açılması gerekli ama bir türlü açılmıyor . Sizdede bu şekilde eylem seçin diye soruyor mu acaba ?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bende de sürekli atadığım bildirim sesi sıfırlanıyor

Oyla:

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de sürekli atadığım bildirim sesi sıfırlanıyor
hocam sorunu buldum ama çözümü nasıl yapıcam bilemiyorum. Resimdeki uygulamaların hiçbiri bildirim seslerini açamıyor sorun bundan kaynaklanıyormuş. bu telefonların yazılımları neden bukadar kötü anlayamıyorum . 2016 yılından kalan huaweinin yazılımı bile bundan daha iyi

Oyla:

oguz6nsoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
Mi 9T.
Konular
5
bildirimler laglı geliyor dediğini anlayamadım? bildirim geç mi geliyor yoksa sesi yavaşlatılmış gibi mi?
bildirim geç geliyorsa whatsapp için miui batarya tasarrufunu kısıtlama yok deneyin.

Oyla:

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
bildirimler laglı geliyor dediğini anlayamadım? bildirim geç mi geliyor yoksa sesi yavaşlatılmış gibi mi?
bildirim geç geliyorsa whatsapp için miui batarya tasarrufunu kısıtlama yok deneyin.
hocam ekran kapalıyken, birisinin sana attığı mesaj 2 - 5 dk sonra bildirim olarak geliyor. Normalde attığı an bildirim gelmesi lazım. Bazen hiç bildirim sesi gelmiyor ama ekranı açıp baktığımda bildirim geldiği gözüküyor.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben bu dandik çin yazılımını bıraktım :) 8 ay pixel rom kullandım şubatta miui 12 romları denedim baktım hiç bi ilerleme yok dandik miui dahada dandik olmuş bende pixel rom android 11 çıkmışken onu yükledim sorunsuz sıfır sıkıntı tek bi bug bile yok :) bu adamlar bu kafayla yükseldiği gibi çakılır.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
hocam sorunu buldum ama çözümü nasıl yapıcam bilemiyorum. Resimdeki uygulamaların hiçbiri bildirim seslerini açamıyor sorun bundan kaynaklanıyormuş. bu telefonların yazılımları neden bukadar kötü anlayamıyorum . 2016 yılından kalan huaweinin yazılımı bile bundan daha iyi
Çin romuna geçin piyasadaki en iyi yazılım kimde görün hocam:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu dandik çin yazılımını bıraktım :) 8 ay pixel rom kullandım şubatta miui 12 romları denedim baktım hiç bi ilerleme yok dandik miui dahada dandik olmuş bende pixel rom android 11 çıkmışken onu yükledim sorunsuz sıfır sıkıntı tek bi bug bile yok :) bu adamlar bu kafayla yükseldiği gibi çakılır.
Yine bir konu altında buluşmuşuz hocam:Dyn~~

Oyla:

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
hocam pixel rom dediğiniz şey googlenin rom u gibi birşey mi bende onu deneyeyim bari

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
hocam pixel rom dediğiniz şey googlenin rom u gibi birşey mi bende onu deneyeyim bari
Evet ama herkes yapamaz pixel romda miuidaki o blur efektleri oynak simgeler yok miui romdaki çoğu özellik yok Google pixel cihazlarındaki saf android işte ve romun ne kadar iyi olduğu geliştiricinin yeteneklerine bağlı.
Kısaca kişiden kişiye değişir kendinize en uygun romu deneye deneye bulabilirsiniz.

Oyla:

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Evet ama herkes yapamaz pixel romda miuidaki o blur efektleri oynak simgeler yok miui romdaki çoğu özellik yok Google pixel cihazlarındaki saf android işte ve romun ne kadar iyi olduğu geliştiricinin yeteneklerine bağlı.
Kısaca kişiden kişiye değişir kendinize en uygun romu deneye deneye bulabilirsiniz.
aynen inceledim pek alışabileceğim bi rom değil malesef, bu arada bu telefonda bildirim seslerinin olduğu klasör nerede bir türlü bulamadım bilen var mı ?

Oyla:
Üst Alt