Yardım Whatsapp Medyası Kayboldu

Hulkmeister

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haluk
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.1.3 kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
2 gün önce whatsapp medyam kayboldu normalde galerimde whatsapp Media klasöründe 8000 fotoğraf varken 2 gün önce sıfırlanmış o klasör ama işin garip kısmı fotoğraflar silinmemiş çünkü hala WhatsApp verileri aynı hala 13gb verisi var uygulamanın ama o fotoğraflar nerde bilmiyorum. Ayni şekilde galerimde WhatsApp videos albümü hâlâ aynı duruyor onda bir sifirlanma olmamış bunun nedeni ne olabilir ve ben o fotoğrafları nerden bulucam ve tekrar galerimde gozukmelerini sagliyacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bu arada WhatsApp ayarlarında medya görünürlüğü açıktı her zaman

Ekli dosyalar

• IMG_20210603_112614.jpg
    IMG_20210603_112614.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210603_113154.jpg
    IMG_20210603_113154.jpg
    330,8 KB · Görüntüleme: 8

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba. Cihazınızı depolama olarak PC ye bağlayın. Ana dizinde bulunan WhatsApp klasörünü olduğu gibi kopyala yapın ve pc masaüstüne kopyalayın (kes yapıştır yapmayın) sonrasında bir usb bellek içine o klasörü atın ve herhangi bir data kurtarma programı ile USB belleği taratın. Yüksek ihtimal verilerinizi kurtarirsiniz. Sevgiler.

Oyla:

Hulkmeister

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haluk
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Cihazınızı depolama olarak PC ye bağlayın. Ana dizinde bulunan WhatsApp klasörünü olduğu gibi kopyala yapın ve pc masaüstüne kopyalayın (kes yapıştır yapmayın) sonrasında bir usb bellek içine o klasörü atın ve herhangi bir data kurtarma programı ile USB belleği taratın. Yüksek ihtimal verilerinizi kurtarirsiniz. Sevgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp verileri hangi dosya klasöründe peki

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ana dizinde WhatsApp klasörü direk görünmeli. Sizde bu klasör yok mu?

Oyla:

uzmane

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
poco f2
Konular
0
aynı sorun az önce benimde başıma geldi. gizli klasörleri göster dediğimde de görünmedi dosya yöneticisi içinden. ordaki dosyaları aktarıp dersi öyle işliyordum. bu sorunla karşılaşınca geç kaldım. şu anda galeride resimler olmasına rağmen dosya yöneticisi whatsapp klasörünü silmiş ya da başka sıkıntı var. bugün başlar diğer kişiler de aynı şikayeti paylaşmaya başlar.
herhangi bir çözümü olan var mı?

Oyla:

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
bende de whatsapp klasörü dosya yöneticisini açar açmaz ilk sayfada olurdu ilginç bir şekilde adroid/media konumuna taşınmış tüm dosyalar orda arkadaşlar

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Dosya yöneticisinde > depolama > whatsapp > media klasörü, bahsettiğiniz durumdan önce boyutu kaçtı hatırlıyor musunuz? Şuan kaç?

* - Ek olarak, temizleyici çalıştırıp yanlışlıkla whatsapp verilerinde temizlik de yapmış olabilirsiniz. Temizleyiciyi kullandınız mı bahsedilen durum öncesinde? Neyden sonra oldu/ne zaman farkettiniz bu durumu? -

(Konu 3 Haziran'da açılmış ancak gelişme olduysa lütfen olumlu olumsuz geri dönüş yapın, ona göre yardımcı olup fikir belirtelim.)

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Cuma günü ana dizinde WhatsApp dosyası vardı hatta belli başlı bir temizleme yapmıştım resimlerin içinden. Dün dosyalara girince ana dizinden kaybolmuştu. Tüm klasörleri tek tek incelemeye başladım yanlışlıkla silmiş olabilirim diye. Android klasörüne gitmiş! Hayret ettim kendi kendine seyahate çıkmış!

Oyla:

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
ne kadar ilginç ve tehlikeli. dosyalar kendiliğinden hareket ediyorsa yarın bugün silinebilir de değiştirilebilirde

Oyla:
Üst Alt