Yardım WhatsApp medya geri yükleniyor

Kursad77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Poco X3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1global
Telefon Modeli
Poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar
Poco X3 NFC telefonumda WhatsApp problemi yaşıyorum.mesaj geliyor mesaj bildirim çubuğu na düşüyor ama sessiz şekilde. Simgeyi görünce mesaj geldiğini görüyorum. Bende kaldirayim tekrar kurayım dedim. Bu sferde Medya tekrar yükleniyor yazısında kalıyor. 2-3 defa tekrar denedim yine aynı şekilde.Yine sessiz mesaj gelmeye devam ediyor ve Hazırlanıyor diyerek %99 veya %100 geliyor WhatsApp i açınca da mesajların en üst kısmında işlem yapar gibi orda kalıyor.Lutfen yardım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-08-07-42-50-928_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-08-07-42-50-928_com.android.chrome.jpg
    282,9 KB · Görüntüleme: 28

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar
Poco X3 NFC telefonumda WhatsApp problemi yaşıyorum.mesaj geliyor mesaj bildirim çubuğu na düşüyor ama sessiz şekilde. Simgeyi görünce mesaj geldiğini görüyorum. Bende kaldirayim tekrar kurayım dedim. Bu sferde Medya tekrar yükleniyor yazısında kalıyor. 2-3 defa tekrar denedim yine aynı şekilde.Yine sessiz mesaj gelmeye devam ediyor ve Hazırlanıyor diyerek %99 veya %100 geliyor WhatsApp i açınca da mesajların en üst kısmında işlem yapar gibi orda kalıyor.Lutfen yardım

İnternetiniz var ise wifi kapatıp denermisiniz? Yada wifi modeminizi kapatıp bir süre bekleyin tekrar açın.

Oyla:

Kursad77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Poco X3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetiniz var ise wifi kapatıp denermisiniz? Yada wifi modeminizi kapatıp bir süre bekleyin tekrar açın.
Teşekkür ederim ilginize. Değişiklik yok. Medya geri yükleme durdu yazıyor. Öylece kalıyor. WhatsApp sohbet yedeği kısmına girdiğimde de takılmış şekilde duruyor.

Oyla:
Üst Alt