Yardım WhatsApp Konuşma Yedeği

rustemovvv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rustem
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiuiPro 9.1.17
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Selamun aleykum kardeşlerim,abilerim.
Benim telefonum rootlu 1 aydır WhatsApp plus kullanıyordum.Amma konuşma yedeğimi ne zaman google driveye aktarmak istesem driveye ulaşılamıyordu.Ben bunu dikkate almadım nasıl olsa cyrpted şeklinde telefonun hafızasına kopyalanır diye.Bu gun öğle WhatsApp ta en son bir arkadaşımla konuştuğum mesajlarımı sildim.Sonrasında bi turlu WhatsApp a erişemedim.Ne zaman WhatsApp ı açsam 1 ci fotoğraf ta ki gibi ekran geldi ve hızlıca kayboldu.Tekrar-tekrar WhatsApp ı açtım ama yine aynı hatta.Fotoğraf ta ki `Tercihleri Sıfırla` WhatsAppı Plusu Yeniden Başlatı Denedim ama hiç bir şey değişmedi.`Plus Ayarlar` a tıklayıp konuşma yedeği ala tıklamayı başardım.Telefonun ayarlarından uygulamalardan WhatsAppın önbelleğini temizledim ama sorun çözulmedi,son olarak tum veriyi sil yaptım.Yalnız bundan sonra WhatsApp a girdiğimde yeni kurulum ekranıyla karşılaştım amma WhatsApp ın bu surumunun eski olduğu için yenisini indirmem istendi yenisini de indirip numaramı yazıp devam ettim amma yine başta yazdığım gibi google driveyle iletişim hatası oldu ve telefondaki cyrpted dosyasınıda görmediği için konuşma yedeğim olmadan Sıfır bi WhatsApp açıldı.Orjinal WhatsAppı da indirdim kurdum drive uzerinden mesajlarıma erişe bildim amma 1 ay içinde WhatsApp plus uzerinden driveye erişemediğim için doğal olarak 1 ay önceki mesajlar geri döndu.
Dosya yöneticisinden baktığımda WhatsApp (30052020-1537) klasörun de tum en son gelen giden fotoğraflar duruyor.Konuşma yedeği de var.
Şimdi ben bu durumda ne yapa bilirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Selamun aleykum kardeşlerim,abilerim.
Benim telefonum rootlu 1 aydır WhatsApp plus kullanıyordum.Amma konuşma yedeğimi ne zaman google driveye aktarmak istesem driveye ulaşılamıyordu.Ben bunu dikkate almadım nasıl olsa cyrpted şeklinde telefonun hafızasına kopyalanır diye.Bu gun öğle WhatsApp ta en son bir arkadaşımla konuştuğum mesajlarımı sildim.Sonrasında bi turlu WhatsApp a erişemedim.Ne zaman WhatsApp ı açsam 1 ci fotoğraf ta ki gibi ekran geldi ve hızlıca kayboldu.Tekrar-tekrar WhatsApp ı açtım ama yine aynı hatta.Fotoğraf ta ki `Tercihleri Sıfırla` WhatsAppı Plusu Yeniden Başlatı Denedim ama hiç bir şey değişmedi.`Plus Ayarlar` a tıklayıp konuşma yedeği ala tıklamayı başardım.Telefonun ayarlarından uygulamalardan WhatsAppın önbelleğini temizledim ama sorun çözulmedi,son olarak tum veriyi sil yaptım.Yalnız bundan sonra WhatsApp a girdiğimde yeni kurulum ekranıyla karşılaştım amma WhatsApp ın bu surumunun eski olduğu için yenisini indirmem istendi yenisini de indirip numaramı yazıp devam ettim amma yine başta yazdığım gibi google driveyle iletişim hatası oldu ve telefondaki cyrpted dosyasınıda görmediği için konuşma yedeğim olmadan Sıfır bi WhatsApp açıldı.Orjinal WhatsAppı da indirdim kurdum drive uzerinden mesajlarıma erişe bildim amma 1 ay içinde WhatsApp plus uzerinden driveye erişemediğim için doğal olarak 1 ay önceki mesajlar geri döndu.
Dosya yöneticisinden baktığımda WhatsApp (30052020-1537) klasörun de tum en son gelen giden fotoğraflar duruyor.Konuşma yedeği de var.Şimdi ben bu durumda ne yapa bilirim ?

Ne yapacağınızı söyleyeyim.
1)Orjinal WhatsAppın verisini temizleyin.
2) Telefonun ana dizinindeki WhatsApp klasörünü silin. Drive da yedeginiz var zaten olmadı tekrar yüklersiniz.
3)WhatsApp (30052020-1537) bu klasörün yanındaki rakamları temizleyin Sadece WhatsApp olarak kalsın.
4) Orijinal WhatsApp ı açın giriş yapın ve yedekleri geri yükle deyin.
Sonucunu buradan belirtirseniz iyi olur hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de yedek tutuyorum :D

Ekli dosyalar

• IMG_20200530_162247.jpg
    IMG_20200530_162247.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

rustemovvv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rustem
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapacağınızı söyleyeyim.
1)Orjinal WhatsAppın verisini temizleyin.
2) Telefonun ana dizinindeki WhatsApp klasörünü silin. Drive da yedeginiz var zaten olmadı tekrar yüklersiniz.
3)WhatsApp (30052020-1537) bu klasörün yanındaki rakamları temizleyin Sadece WhatsApp olarak kalsın.
4) Orijinal WhatsApp ı açın giriş yapın ve yedekleri geri yükle deyin.
Sonucunu buradan belirtirseniz iyi olur hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de yedek tutuyorum :D
Hocam Sen Kralsın.Sorun Çözuldu.
Sabahtan uğraşıyorum indirmediğim WhatsApp plus surumu kalmadı.
Zaten bi daha WhatsApp plus istemem.Normal WhatsApp ı stabil kullanacağım.
Şu foruma açtığım ikinci konum bundan önceki konumda çözulmuştu,hep sorun olunca yardımcı oluyorsunuz.
Allah razı olsun.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam Sen Kralsın.Sorun Çözuldu.
Sabahtan uğraşıyorum indirmediğim WhatsApp plus surumu kalmadı.
Zaten bi daha WhatsApp plus istemem.Normal WhatsApp ı stabil kullanacağım.
Şu foruma açtığım ikinci konum bundan önceki konumda çözulmuştu,hep sorun olunca yardımcı oluyorsunuz.
Allah razı olsun.
Rica ederim hocam bende yaklaşık 3-4senelik yedek var. Her formattan sonra yukleye yukleye öğrendik:). WhatsApp plus değil de WhatsApp aero kullanmıştım güzeldi, deneyebilirsiniz isterseniz. Türk geliştirici yapmış. Sticker eklenmiyordu diye direkt nakavt oldu gözümde belki düzeltmiştir çok önceydi:)

Ekli dosyalar

• IMG_20200530_163627.jpg
    IMG_20200530_163627.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:
Üst Alt