Yardım WhatsApp kişiler sorunu

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu 12.5.1
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
yeni eklediğim kişiler bildirimlerde sadece numarası görünüyor altta da kaydettiğim ismi görünüyor WhatsAppi silip yeniden senkronize ettim kişileri yeniledim fakat sonuç yine aynı WhatsAppta sorun yok bildirimlerde ismi görünmüyor

TaLHa4203

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı
Konular
5
Hocam kişiyi kaydettiğiniz mail, sim kart veya mi hesabı rehberinizde kullanıdığınızla aynı olmayabilir veya WhatsApp'ın rehberinizi görüntüleme izni olmayabilir ayarlardan manual şekilde izin vermeyi deneyin. Benim başıma geldiğinde bu şekilde düzeltmiştim

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kişiyi kaydettiğiniz mail, sim kart veya mi hesabı rehberinizde kullanıdığınızla aynı olmayabilir veya WhatsApp'ın rehberinizi görüntüleme izni olmayabilir ayarlardan manual şekilde izin vermeyi deneyin. Benim başıma geldiğinde bu şekilde düzeltmiştim
izinler verildi google'a kayıtlı silip yeniden kaydettiğimde de isim görünmüyor fakat bu herkese değil şu an yeni birini eklediğimde oluyor arşivde zamanında kişilerden sildigim birini ekleyeyim numara yazıyor isim yazmıyor

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Kişiler ve rehber izinlerini her zaman izin ver olarak seçildiğinde bu problem ortadan kalkıyor normalde.

Oyla:
Üst Alt