Yardım Whatsapp Kamerası

YEmreKOC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.1.1.0
Telefon Modeli
Mİ 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar Öncelikle,

mi8 kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı genel anlamda memnunum ama şu kamera'da bir sıkıntı var gibi örnek vermek gerekirse telefonun kendi kamera uygulamasında fotoğraf çekiyorum herşey normal ama whatsapp uygulamasından mesela birine acil foto göndermem gerekiyor çekiyorum, çektiğim fotoğraf mavi veya turkuaz gibi bir renk alıyor yani efekt uygulamış gibi bu video'da da aynı bu problemi yaşayan arkadaşlarım veya kardeşlerim var mı nasıl çözdüler ?

Saygılar

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Merhabalar Öncelikle,

mi8 kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı genel anlamda memnunum ama şu kamera'da bir sıkıntı var gibi örnek vermek gerekirse telefonun kendi kamera uygulamasında fotoğraf çekiyorum herşey normal ama whatsapp uygulamasından mesela birine acil foto göndermem gerekiyor çekiyorum, çektiğim fotoğraf mavi veya turkuaz gibi bir renk alıyor yani efekt uygulamış gibi bu video'da da aynı bu problemi yaşayan arkadaşlarım veya kardeşlerim var mı nasıl çözdüler ?

Saygılar
Modlu whatsapp uygulamalarını kullanın hocam whatsapp son güncellemeden sonra birçok telefonda bu sorunu başladı

Oyla:

YEmreKOC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim fakat hali hazırda en son versiyon bir xiaomi telefon kullanınca insan bir sorunsuzluk beklemiyor değil modlu kullanmakta sanırım güvenlik açığı vermemize sebep olabilir şimdilik kalsın bakalım sorun çözülene kadar bekleyelim.

Oyla:
Üst Alt