Çözüldü Whatsapp İmages galeride gözükme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feneral23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Ersoy
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi günler whatsapp yedeğimi yeni aldığım mi 8 telefona kurdum fakat wp de medyaları gösterme seçeneği işaretli olmasına rağmen galerimde whatsapp images diye dosya var ve micloud yedeklemesine dahil oluyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu dosyanın başına . koyunca whatsappta da gidiyor bu yöntem işe yaramadı.
fotografları galeriden silince wp den de gidiyor
ayarlardan albüm gizleyi yapınca da micloud yedeğine dahil oluyor sadece görünürde yok iphone gibi sadece wp de gözükmesi gibi bir ihtimal yok mu ?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam dosya yöneticisine girip (.nomedia) dosyası bulup onu whatsapp images klasörüne kopyalamak gerek.tabi bunu yapmadan önce "gizli dosyaları göster" seçeneğini aktif etmek gerek

Oyla:

Feneral23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Ersoy
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dosya yöneticisine girip (.nomedia) dosyası bulup onu whatsapp images klasörüne kopyalamak gerek.tabi bunu yapmadan önce "gizli dosyaları göster" seçeneğini aktif etmek gerek
onu da yaptıj .nomedia dosyası kurdum whatsapp imagesin içerisine olmadı galeri çok ilginç instagramdan fotograf çekip indiriyorum instagram 64 diye bir klasör ve instagram diye iki klasör geliyor galeri ile alakalı sorun yaşıyorum malesef

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-08-12-07-31-391_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2019-03-08-12-07-31-391_com.miui.gallery.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam . nomedia dosyası olan klasör asla görünmez galeride

Oyla:

Feneral23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Ersoy
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam . nomedia dosyası olan klasör asla görünmez galeride
Hocam yaptım bi daha yok .nomedia klasörü oluşturuyorum wp imagesin içerisine sadece .nomedia klasorü görünmüyor galeri yine fotograf dolu

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Oluşturma hocam.olan . nomedia dosyalarından birini alıp oraya yapıştır bi zahmet.ayrıca klasör demedim dosya dedim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Feneral23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Ersoy
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Oluşturma hocam.olan . nomedia dosyalarından birini alıp oraya yapıştır bi zahmet.ayrıca klasör demedim dosya dedim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi hoş da yok hocam yok arama yapıyoruz no media dosyası 1 tane bile yok kendim oluşturdum klasör yazmışım yanlışlıkla dosya oluşturup attım olmadı en sonunda çözdüm dosya adını değiştirdim sonra tekrar eski adına dönüştürdüm düzeldi teşekkürler ilgin için cihazı daha dün aldım belki o yüzden içerisinde no media yoktu bi tane oluşturmuştum her yere yapıştırdım artık ortaya karışık hallettim

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Ersoylarinburak Forum kuralları gereği Başlık ve konu içeriğinin tamamı büyük harflerle yazılamaz. Lütfen forum kurallarına dikkat edelim. Konu başlığını tekrar düzenlemenizi rica ediyorum. Aksi taktirde konu çöp kutusuna taşınacaktır. Teşekkürler

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

iyi hoş da yok hocam yok arama yapıyoruz no media dosyası 1 tane bile yok kendim oluşturdum klasör yazmışım yanlışlıkla dosya oluşturup attım olmadı en sonunda çözdüm dosya adını değiştirdim sonra tekrar eski adına dönüştürdüm düzeldi teşekkürler ilgin için cihazı daha dün aldım belki o yüzden içerisinde no media yoktu bi tane oluşturmuştum her yere yapıştırdım artık ortaya karışık hallettim
Sevgili kardeşim google play den es dosya yöneticisini indirelim bi zahmet sonra onu açıp gerekli izinleri verelim.sol üstte 3 çizgi var ona tıklayalım ve kenarda ufak bir bölüm açılacak,o bölümden aşağı inip "gizli dosyaları göster" seçeneğini aktif hale getirelim.getşrdiktej sonra geri yapalım ve dahili depolamayı tıklayalım.sağ üstte arama işareti var.ona tıklayıp (.nomedia) diye aratalım.çıkan sonuçlardan birinin üstğne basık tutup kopyala diyelim.kopyala dedikten sonra whatsapp klasörü var onu bulalım tıklayalım,whatsapp media yı tıklayalım whatsapp images i tıklayalım ve o klasörün içine kopyaladığınız. nomedia dosyasını yapıştırıp teli kapatıp açalım ve okey

Oyla:

Feneral23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Ersoy
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Sevgili kardeşim google play den es dosya yöneticisini indirelim bi zahmet sonra onu açıp gerekli izinleri verelim.sol üstte 3 çizgi var ona tıklayalım ve kenarda ufak bir bölüm açılacak,o bölümden aşağı inip "gizli dosyaları göster" seçeneğini aktif hale getirelim.getşrdiktej sonra geri yapalım ve dahili depolamayı tıklayalım.sağ üstte arama işareti var.ona tıklayıp (.nomedia) diye aratalım.çıkan sonuçlardan birinin üstğne basık tutup kopyala diyelim.kopyala dedikten sonra whatsapp klasörü var onu bulalım tıklayalım,whatsapp media yı tıklayalım whatsapp images i tıklayalım ve o klasörün içine kopyaladığınız. nomedia dosyasını yapıştırıp teli kapatıp açalım ve okey
Kardeşim anlatamıyorum galiba YOK ne demek senin bi kaç yorumunu takip ettim aynı konulu başka bir başlıkta aynı ısrarı sürdürmüşsü sende olan her telefonda olacak kaidesi yok varsada böyle bir dosyayı telefon görmüyor GİZLİ DOSYALARI GÖSTER AÇIK OLMASINA RAĞMEN bu dediklerinin hepsini yapıp sonuç alamadığım için foruma yazma gereği duydum. Direk yardım edin diye girip yorum atmıyorum nasıl yapılır edilir cevabını araştırıp bulamazsam yazıyorum. Nomedia dosyası yok aramada yapsan taramada yapsan bulmuyor mi 8 de kendim oluşturup hallettim dedim zaten yukarıda teşekkürler

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt