Yardım Whatsapp ilk bildirim sesi yok sonraki bildirim sesli geliyor

efessian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
s3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 14.0.5
Telefon Modeli
XIAOMI 13T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi 13t kullanıyorum.Whatsapp bir süre kullanılmayınca birisi mesaj gönderdiğinde ekranda bildirim görünüyor ama ses titreşim olmuyor.Hemen ardından 2.mesajı gönderince bildirim ekranda oluyor yine ses ve titreşimde oluyor.Yani ilk bildirim whatsappın bildirim ayarlarındaki sessiz bildirimler kategorisinden geliyor gibi.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç yardımcı olabilecek biri var mı?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ben de 13T kullanıyorum. Çok nadir bende de böyle oluyor ama şöyle bir durum var ki eski cihazım Note 8'de de oluyordu bu durum. Hatta MIUI değil, AOSP romlarda da oluyordu. Garip bir durum, benim de peşimi bırakmadı. |(

Oyla:

efessian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
s3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de 13T kullanıyorum. Çok nadir bende de böyle oluyor ama şöyle bir durum var ki eski cihazım Note 8'de de oluyordu bu durum. Hatta MIUI değil, AOSP romlarda da oluyordu. Garip bir durum, benim de peşimi bırakmadı. |(
Whatsappın android telefonlar için bi sorunu olabilir.Çünkü 3 sene iphone xs kullandım bildirimlerde böyle bi sıkıntı yaşamadım.En kısa zamanda çözülür inşallah.Ayrıca güncelleme geldi miui aklında bulunsun güncelleyebilirsin angel~~

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Whatsappın android telefonlar için bi sorunu olabilir.Çünkü 3 sene iphone xs kullandım bildirimlerde böyle bi sıkıntı yaşamadım.En kısa zamanda çözülür inşallah.Ayrıca güncelleme geldi miui aklında bulunsun güncelleyebilirsin angel~~
Cihazı aldığım gün gelmişti hocam, Global 14.0.6'dayım zaten çoktandır. :D

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
bana bugün geldi güncelleme demek model numaraları arasında güncelleme tarihleri farkediyor :D
Yüksek ihtimalle pilot dağıtımı olarak ilk gelen cihazlardan benimki. Yoksa tam yayınlanması birkaç gün önceydi hocam. Bazı cihazlar deneme olarak daha erken alıyor güncellemeyi. :)

Oyla:

efessian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
s3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle pilot dağıtımı olarak ilk gelen cihazlardan benimki. Yoksa tam yayınlanması birkaç gün önceydi hocam. Bazı cihazlar deneme olarak daha erken alıyor güncellemeyi. :)
Mesela bugün whatsappta böyle bi sorun yaşamadım.Whatsapp business kullanıyorum 1 haftadır.Normal whatsapp messengerda çok oluyordu bu bildirim sorunu ama business ta şuan bi problem yok..

Oyla:
Üst Alt