Önceden yedek alıp, yedeği geri yüklerseniz, olmaz bir dahaRom değiştiğim zaman whatsapp baştan kurunca herkese böyle bir mesaj gidiyor rehberimde bunu nasıl engellerim acaba
Bana gelmiyir da hocam rehberdekilere böyle mesaj gidiyormuşSS var mı hocam?
Sadece WhatsApp yedeği nasıl alırım hocam hiç almadım daha önce root yok bu aradaÖnceden yedek alıp, yedeği geri yüklerseniz, olmaz bir daha
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bana gelmiyir da hocam rehberdekilere böyle mesaj gidiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece WhatsApp yedeği nasıl alırım hocam hiç almadım daha önce root yok bu arada
Ayarlar/Cihazım/Yedekle&sıfırlaBana gelmiyir da hocam rehberdekilere böyle mesaj gidiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece WhatsApp yedeği nasıl alırım hocam hiç almadım daha önce root yok bu arada
Üstte yedekle yazan.yesil butonu kullandım hocam bir daha soldigimde aynı google hesabıyla girersem geri yukler miRoot olmasına gerek yok. WhatsApp ayarlardan yapacaksınız...
.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstte yedekle yazan.yesil butonu kullandım hocam bir daha soldigimde aynı google hesabıyla girersem geri yukler mi
EyvallahKurulum esnasında size soracak yükle dersiniz SON aldığınız mesajları/yedeği yükler
Bunu da aldım hocam geri yüklerken nasıl yüklerim mı hesap kullanmiyorumAyarlar/Cihazım/Yedekle&sıfırla
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam bunu engelleyemezsiniz. Uçtan uca şifreleme yöntemi ile Whatsapp ın kendi kullandığı bir şifreleme yöntemidir. Her Rom kurulumundan sonra tekrar Whatsapp yüklediğiniz için uçtan uca şifreniz değişir ve bu karşı tarafa iletilir.Rom değiştiğim zaman whatsapp baştan kurunca herkese böyle bir mesaj gidiyor rehberimde bunu nasıl engellerim acaba