Yardım Whatsapp eski yedeklemeyi yükleme sorunu...

ArchAmedli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ArchAmedli
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Merhabalar ,
Bugün whatsapp plus indirmek istedim fakat GDrive üzerinde olan yedeklemeyi bir türlü yükleyemedim ve yanlışlıkla boş yedekleme yaptım sanırım..
PlayStore üzerinden orjinal wp indirip kurarken şuan sohbetlerin olmadığı boş yedeği bulup kuruyor bunun için dosya yöneticisinden WP/DATABASES üzerinden son yedeklemeyi sildim ve önceki yedeklemenin adını değiştirerek son yedekleme olarak görmesini sağladım fakat hala en son olan boş yedeği algılıyor .
Bunu çok kez denediğim için wp kodunu saatlerce bekletip veriyor .
Bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır ?

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Tüm yedekleriniz uygulamayı kurarken gözükür. Sanırım dediğiniz gibi boş yedekleme yapmışsınız. Bir daha yaşamamak için yedekleme ayarlarını günlük ya da haftalık yapabilirsiniz. Geçmiş olsun.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Hocam yedeklerime bakarken eski araştırmalarımdan bu konuyu buldum belki işini görür. Whatsapp+ da Gdrive çalışmaz!

Son düzenleme:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Modlu whatsapplarda drive yedeklemesi çalışmaz o yüzden dahili hafızadaki whatsapp klasörü ve modlu whatsappın klasörünü manuel yedekleyeceksiniz uygulamayı kurduktan sonra yedekten çek falan demeden sıfır kurulum yapın açıldığında mesajlar eskisi gibi oluyor. Fmwhatsppta bu şekilde yapıyorum sanıyorum plusta da bu çalışabilir.

ArchAmedli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ArchAmedli
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hallettim hocam teşekkür ederim , eski yedeği FMWhatsApp ı yükleyip işledim şuan fmWp kullanıyorum . ilkerekmekci hocamın açtığı konuda verdiği çözümleri de gördüm artık o şekilde databasesi kullanarak devam ediyorum

Üst Alt