Yardım WhatsApp donuyor ve beni deli ediyor.

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Merhabalar.

Öncelikle WhatsApp i kaldırıp geri yükledim sorun aynı.

WhatsApp ta birisini aradiktan sonra arama ekranında donma oluyor. 10 saniye kadar ekran donuyor. Bu nedenle birisi aradiktan sonra hemen aramayı iptal edemiyorum ve karşı taraf aramayı kabul ediyor o süre zarfında, mahçup oluyorum. Ne yaptıysam düzelmedi.

2. Sorum ise az önce telefonla birisiyle konuşurken ekranın açılıp 2 3 saniye sonra geri kapandığını gördüm.
Forumda sensör sorunu için arama kısmına kod yazıp açılan ekranda test falan yaptım normal çıktı.

WhatsApp ve 2. Sorunu nasıl çözebilirim

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
Tam adını hatırlayamadım ama cep algılama gibi bir özellik vardı sanırsam telefon cebindeyken ekranın açılmasını engelliyor, genelde cebinde değilken devreye girerse de ekrana uyarı çıkıyor gerçi ama, belki o ayar ile alakalı olabilir onu kapatmayı dene.

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam adını hatırlayamadım ama cep algılama gibi bir özellik vardı sanırsam telefon cebindeyken ekranın açılmasını engelliyor, genelde cebinde değilken devreye girerse de ekrana uyarı çıkıyor gerçi ama, belki o ayar ile alakalı olabilir onu kapatmayı dene.
Olmadı hocam sorun hala devam ediyor.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhabalar.

Öncelikle WhatsApp i kaldırıp geri yükledim sorun aynı.

WhatsApp ta birisini aradiktan sonra arama ekranında donma oluyor. 10 saniye kadar ekran donuyor. Bu nedenle birisi aradiktan sonra hemen aramayı iptal edemiyorum ve karşı taraf aramayı kabul ediyor o süre zarfında, mahçup oluyorum. Ne yaptıysam düzelmedi.

2. Sorum ise az önce telefonla birisiyle konuşurken ekranın açılıp 2 3 saniye sonra geri kapandığını gördüm.
Forumda sensör sorunu için arama kısmına kod yazıp açılan ekranda test falan yaptım normal çıktı.

WhatsApp ve 2. Sorunu nasıl çözebilirim

Olası çözümler.
Telefonun ışık sensörünü örten birşey olabilir. kontrol edin lütfen
resim için de resim modu (pip) açılırkutular. devre dışı birakmayı deneyin.
Whatsaap ile çakışan bir uygulamanız olabilr. (özellikle sürekli çalışan ve ekran üsütnde görüntülenme izni olan)
erişebilirilik menüsünden veya costum rom kullanıyorsanız güç tışunun atanmış seçeneklerini kontrol edebilirisiniz.
arama ayarlarından ekranın sürekli açık olması seçeneğini aktif/deaktif ederek çözümleyebilirisiniz.

Kolaylıklar dilerim.

Üst Alt