- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- S23, Mi 9 SE
- Konular
- 40
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5
- Telefon Modeli
- Mi 9 se
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba dün başıma gelen ilginç bir sorun hakkında yardım isteyeceğim, dün akşama kadar whatsapp normal şekilde kullanılabiliyordu ve birden bire hiçbir sebep yokken uygulamaya girerken donmaya başladı, ana ekrandayım arka uygulamaların hepsi kapalı ama yine de whatsappa tıkladığım an giriş ekranında kalıyor, oradan hiçbir yere tıklayamıyorum. İnsanlarla iletişime geçebilme yolları buldum.
1. Yöntem
Bildirim gelince bildirime tıklayarak sadece o chate girebiliyoruz
2. Yöntem
Herhangi bir chate girebilmişsek o chate mesaj yazıp oradan ulaşmak istediğimiz kişiye iletebiliyoruz
3. Yöntem
Uygulama simgesine basılı tutarak sık görüşülen 3 kişiye ulaşabiliyoruz
4. Yöntem
Ulaşabildiğimiz bir gruptaki kişilerin chatine grup katılımcıları kısmından ulaşabiliyoruz
5. Yöntem
Ulaşabildiğimiz herhangi bir kişiyle olan ortak gruplara ulaşabiliyoruz
6. Yöntem
Ulaşmak istediğimiz grubun ya da kişinin whatsapp linki varsa link ile ulaşabiliyoruz
Daha ilginç birşey var, herhangi bir chatten ya da gruptan geri tuşuyla ya da başka bir yolla whatsapp ana sayfasına ulaşmaya çalışırsak yine donuyordu ve whatsapp yanıt vermiyor diyordu ama sınıf grubuma herhangi bir yol ile ulaşabilirsem oradan geri tuşuna bastığımda whatsapp normal şekilde kullanılabiliyor, birsürü grupta denedim olmuyor ama sadece sınıf grubunda geri yaparsam whatsapp tek seferlik de olsa normale dönüyor
Önbelleği de sildim telefonu da kapattım düzelmiyor maalesef
1. Yöntem
Bildirim gelince bildirime tıklayarak sadece o chate girebiliyoruz
2. Yöntem
Herhangi bir chate girebilmişsek o chate mesaj yazıp oradan ulaşmak istediğimiz kişiye iletebiliyoruz
3. Yöntem
Uygulama simgesine basılı tutarak sık görüşülen 3 kişiye ulaşabiliyoruz
4. Yöntem
Ulaşabildiğimiz bir gruptaki kişilerin chatine grup katılımcıları kısmından ulaşabiliyoruz
5. Yöntem
Ulaşabildiğimiz herhangi bir kişiyle olan ortak gruplara ulaşabiliyoruz
6. Yöntem
Ulaşmak istediğimiz grubun ya da kişinin whatsapp linki varsa link ile ulaşabiliyoruz
Daha ilginç birşey var, herhangi bir chatten ya da gruptan geri tuşuyla ya da başka bir yolla whatsapp ana sayfasına ulaşmaya çalışırsak yine donuyordu ve whatsapp yanıt vermiyor diyordu ama sınıf grubuma herhangi bir yol ile ulaşabilirsem oradan geri tuşuna bastığımda whatsapp normal şekilde kullanılabiliyor, birsürü grupta denedim olmuyor ama sadece sınıf grubunda geri yaparsam whatsapp tek seferlik de olsa normale dönüyor
Önbelleği de sildim telefonu da kapattım düzelmiyor maalesef