- Adım
- Emine
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 10
WhatsApp Örneğin 5 mesaj var ama simge üzerinde 1tane gösteriyor bu neden oluyor
Teşekkür ederim sizi bulmuşken video çözünürlükleri hakkında birşey yapabilir iyim örneğin Facebook'a açılan video çözünürlüğü çok kötü internet ve 3g ile ilgili olduğunu sanmıyorum eski telefonum Samsung s4 bundan daha iyiydi instagram ve facebook videoları da çözünürlük düşüyorMesajları, mesaj sayısından bağımsız olarak 1 algılıyor. Örneğim hem mesaj hem de cevapsız whatsapp çağrısı varsa bu durumda 2 yazacaktır.
Teşekkür ederim sizi bulmuşken video çözünürlükleri hakkında birşey yapabilir iyim örneğin Facebook'a açılan video çözünürlüğü çok kötü internet ve 3g ile ilgili olduğunu sanmıyorum eski telefonum Samsung s4 bundan daha iyiydi instagram ve facebook videoları da çözünürlük düşüyor
Ben Chromedan giriyorum aynısı uygulamada da öyle telefonda ayarlanması gereken bi çözünürlük ya da ekran ayarlı gibi bi özellik yok dimi ilk kez kullanıyorum telefonla ilgili hiç bir bilgim yokMaalesef bilgim yok. Facebook uygulamasını kullanmıyorum hocam, ihtiyaç olursa chrome ile giriyorum.
Valla ben telefonu iki gündür kullanıyorum hiçbir özelliğini bilmiyorumBenim de şöyle bi sıkıntım var bildirimlerde: Aynı uygulamanın bildirimlerini tek bildirimde toplayamıyor mu bu bildirim çubuğu? Sabahları bi kalkıyorum alt alta 5 6 tane gmail bildirimi, 4 5 tane whatsapp bildirimi hepsini ayrı ayrı veriyor. bana desin ki gmail: 5 yeni mail, whatsapp: 5 sohbetten şu kadar mesaj. Lg deyken böyleydi alışamadım bu duruma, bi çözüm de bulamadım.
kurcalaya kurcalaya buluyorsun hocam, kimisine de alışmak lazım hele bildirimi iki parmakla genişletme olayına iki aydır alışamadımValla ben telefonu iki gündür kullanıyorum hiçbir özelliğini bilmiyorum
O ne ya öyle bişey mi varkurcalaya kurcalaya buluyorsun hocam, kimisine de alışmak lazım hele bildirimi iki parmakla genişletme olayına iki aydır alışamadım