Yardım WhatsApp bildirimleri

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
WhatsApp Örneğin 5 mesaj var ama simge üzerinde 1tane gösteriyor bu neden oluyor

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajları, mesaj sayısından bağımsız olarak 1 algılıyor. Örneğim hem mesaj hem de cevapsız whatsapp çağrısı varsa bu durumda 2 yazacaktır.
Teşekkür ederim sizi bulmuşken video çözünürlükleri hakkında birşey yapabilir iyim örneğin Facebook'a açılan video çözünürlüğü çok kötü internet ve 3g ile ilgili olduğunu sanmıyorum eski telefonum Samsung s4 bundan daha iyiydi instagram ve facebook videoları da çözünürlük düşüyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ederim sizi bulmuşken video çözünürlükleri hakkında birşey yapabilir iyim örneğin Facebook'a açılan video çözünürlüğü çok kötü internet ve 3g ile ilgili olduğunu sanmıyorum eski telefonum Samsung s4 bundan daha iyiydi instagram ve facebook videoları da çözünürlük düşüyor

Maalesef bilgim yok. Facebook uygulamasını kullanmıyorum hocam, ihtiyaç olursa chrome ile giriyorum.

Oyla:

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Maalesef bilgim yok. Facebook uygulamasını kullanmıyorum hocam, ihtiyaç olursa chrome ile giriyorum.
Ben Chromedan giriyorum aynısı uygulamada da öyle telefonda ayarlanması gereken bi çözünürlük ya da ekran ayarlı gibi bi özellik yok dimi ilk kez kullanıyorum telefonla ilgili hiç bir bilgim yok :(

Oyla:

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
Benim de şöyle bi sıkıntım var bildirimlerde: Aynı uygulamanın bildirimlerini tek bildirimde toplayamıyor mu bu bildirim çubuğu? Sabahları bi kalkıyorum alt alta 5 6 tane gmail bildirimi, 4 5 tane whatsapp bildirimi hepsini ayrı ayrı veriyor. bana desin ki gmail: 5 yeni mail, whatsapp: 5 sohbetten şu kadar mesaj. Lg deyken böyleydi alışamadım bu duruma, bi çözüm de bulamadım.

Oyla:

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Benim de şöyle bi sıkıntım var bildirimlerde: Aynı uygulamanın bildirimlerini tek bildirimde toplayamıyor mu bu bildirim çubuğu? Sabahları bi kalkıyorum alt alta 5 6 tane gmail bildirimi, 4 5 tane whatsapp bildirimi hepsini ayrı ayrı veriyor. bana desin ki gmail: 5 yeni mail, whatsapp: 5 sohbetten şu kadar mesaj. Lg deyken böyleydi alışamadım bu duruma, bi çözüm de bulamadım.
Valla ben telefonu iki gündür kullanıyorum hiçbir özelliğini bilmiyorum

Oyla:

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
Valla ben telefonu iki gündür kullanıyorum hiçbir özelliğini bilmiyorum
kurcalaya kurcalaya buluyorsun hocam, kimisine de alışmak lazım :) hele bildirimi iki parmakla genişletme olayına iki aydır alışamadım :D

Oyla:

slash

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi band 2
Konular
19
Androidlerde normalde whatsappta mesaj geldi örneğin 3 yeni mesaj diyor, basılı tutup aşağı çektiğinizde mesajları gösteriyor. Xiaomilerde bu basılı tutup aşağı çekme işlemini iki parmakla yapmak gerekiyor :)

Oyla:
Üst Alt