Yardım Whatsapp Bildirim Sorunu

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 11 lite 5g NE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba telefonumda bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum konu hakkında destek verebilecek birisi yardım olursa sevinirim cihaz mi 11 lite 5g NE (direk telefoncudan aldım herhangi bir rom vs yüklemedim ve son güncelleme miui 13 üde yaptım bootloader kilidi nedir bilmiyorum aldığımda yapılımıydı onuda bilmiyorum) forumda bildirimle ilgili olan konuların hepsini kontrol ettim ve denedim ama yinede olmuyor sorun şu mesela bir gruptayım o gruptan mesaj geldiğinde ilk mesajda ekranı yakıyor ve çalıyor ama grupta mesajlaşma devam ederse bir sonraki mesajlarda sadece ekran ışığını yakıyor ve bu arada bir kişilerle özel mesajlaştığımdada oluyor ilk mesajları uyarıyı veriyor fakat ardından yazdıklarında yine sadece ekran ışığını yakıyor. Destek olursanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alphaİvedik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpha
Cihazım
Poco F2 Perro
Konular
2
Bu bende aynı yani normal birşey ilk mesaj geldiğinde çok sesli bildirim geliyor diğerleri spam olmasin diye azaltiyor sesi

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım o zaman normal bir şey ilk defa bu markanın cihazlarını ilk defa kullanıyorum bilgim yok o sebeple yazmıştım teşekkür ederim.

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Maalesef o dert çoğu kişide var fakat kimse o kadar da sorun etmiyor çünkü ard arda 50 mesaj gelen bı grupta her 2 saniyede bir telefonun ses çıkarması insani rahatsız ederdi playstore da telefonun mesaj gelince tetiklenen bildirim sesi uygulamaları vardı onu kullanabilirsin bı zamanlar a101 de baya işime yaramıştı benim anlamadığım bu samsung vs marka telefonlarda böyle bir olay varmı acaba?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında evet haklısın rahatsız edebilir fakat işle ilgili olduğu için çoğu yazışmam o yüzden merakettim bundan önce samsungta kullandım huaweide applede onlarda direk çalışyordu ne gelirse gelsin ondan alışamadım yoksa aslında zırt pırt çalması doğru işi olmayanı rahatsız edebilir.

Oyla:
Üst Alt