Çözüldü whatsapp bildirim sesi

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.8.15
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
romu güncelleyince whatsapp bildirim sesi değişti. Önceki romda whatsapp bildirim sesi doğa sesi 1 olarak çıkıyordu. rom güncelleyince whatsapp ayarlardan gene doğa sesi olarak görünüyor fakat bildirim gelince farklı bir ses çıkyor. whatsapp nasıl doğa sesi 1 olarak ayarlayabiliriz . Aynı durumda mutlaka karşılaşan vardır

Jinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Redmi note 6 p
Konular
2
romu güncelleyince whatsapp bildirim sesi değişti. Önceki romda whatsapp bildirim sesi doğa sesi 1 olarak çıkıyordu. rom güncelleyince whatsapp ayarlardan gene doğa sesi olarak görünüyor fakat bildirim gelince farklı bir ses çıkyor. whatsapp nasıl doğa sesi 1 olarak ayarlayabiliriz . Aynı durumda mutlaka karşılaşan vardır
bene de aynı sorun var şu an bildirim sesim doğa sesi 1 ve tüm uygulamaların bilditimi böyle oldu çok gıcık bir ses yardım edin lütfen düzeltemiyorum da

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Oyla:

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bene de aynı sorun var şu an bildirim sesim doğa sesi 1 ve tüm uygulamaların bilditimi böyle oldu çok gıcık bir ses yardım edin lütfen düzeltemiyorum da

Ben olayı çözdüm bu ses dosyasını indir whatsappı açın bildirim sesini bu ses olarak seçin düzeliyor.

Oyla:
Üst Alt