Yardım WhatsAp Sorunu

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Selamlar,

Cihazı bir süre kullanmadığım zaman WhatsApp kişileri görmemeye başlıyor. Ayrıca bu olduğunda karşı taraftakiler da ne ismim ne de profil fotoğrafımı görmüyor. Sanki karşı tarafı engellemişim gibi görünüyor. Uygulamayı açtığım zaman kişilerin isimleri yerine telefon numaralarını görüyorum ve bir kaç saniye sonra isimler geri geliyor ve karşı taraf da normal görmeye başlıyor.
Uygulamanın verilerini temizlemeyi ve tamamen silip tekrar kurmayı denedim ancak çözüm olmadı.
Nedeni ve çözümü hakkında fikri olan var mı?

Cihaz: Mi 9T 6/64
Rom: MIUI 12 EU Beta 20.6.4
Root: Magisk 20.4
Herhangi bir mod yüklü değil

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Kişilere erişim iznini iptal edin whatsappa girin yeni mesaj kısmından kişileri yenile yapın izin isteyecektir izin verin daha sonra önbelleği temizleyin. Ve daha sonra ayarlardan izinlerin hepsini verin.

Kaynak: İpucu - MIUI 12 Hataları ve Çözümleri

Bir deneyin muhtemelen sorun çözülecektir hocam

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişilere erişim iznini iptal edin whatsappa girin yeni mesaj kısmından kişileri yenile yapın izin isteyecektir izin verin daha sonra önbelleği temizleyin. Ve daha sonra ayarlardan izinlerin hepsini verin.

Kaynak: İpucu - MIUI 12 Hataları ve Çözümleri

Bir deneyin muhtemelen sorun çözülecektir hocam
Sorun tam olarak bu olmasa da çözmem için çok güzel bir ışık tuttu. Belirtilen şekilde kişilere erişim iznini almak için ayarlara girdiğimde, whatsapp'ın kişilere erişim izninin "yalnızca uygulamayı kullanıyorken" olarak seçili olduğunu farkettim. Bu ayarı her zaman olarak değiştirince sorun düzeldi. Sanırım ilk açılışta farkında olmadan ben bu şekilde seçmişim.

Desteğiniz için teşekkürler.

Oyla:

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Sorun tam olarak bu olmasa da çözmem için çok güzel bir ışık tuttu. Belirtilen şekilde kişilere erişim iznini almak için ayarlara girdiğimde, whatsapp'ın kişilere erişim izninin "yalnızca uygulamayı kullanıyorken" olarak seçili olduğunu farkettim. Bu ayarı her zaman olarak değiştirince sorun düzeldi. Sanırım ilk açılışta farkında olmadan ben bu şekilde seçmişim.

Desteğiniz için teşekkürler.
Sorun aslında tam olarak bu kişilere erisemedigi için isim soyisim silinip sadece numara gözüküyor. Cozulduyse ne mutlu bana hocam. İyi günleriniz olsun

Oyla:

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
Sorun aslında tam olarak bu kişilere erisemedigi için isim soyisim silinip sadece numara gözüküyor. Cozulduyse ne mutlu bana hocam. İyi günleriniz olsun
kişilere erişim izni sadece uygulamayı kullanırken demeyin. her zaman izin ver derseniz bir daha numara çıkmaz her zaman isim çıkar.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt