Yardım Wechat giriş sorunu

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
StagOs Android 10
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Hepinize merhaba bir oyunu denemek için wechat indirdim ancak hesap bir türlü açamadım.Daha önceden hesap açmamış olmama rağmen eskiden banlandı gibi şeyler söylüyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cihazınızda vpn var mı? Orjinal uygulama dışında 3.parti bir uygulama denediniz mi?

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam ülkeden dolayı oluyor galiba, ben eski tarihli olan hesabıma girerken bile artık çok sorun çıkıyor, çoğu zaman size gösterdiği mesajı bende alıyorum. Bu yüzden zaten uzun süredir uygulamayı bile yüklemiyorom artık. Galiba ülke kısıtlaması yapıyorlar gibi geliyor bana. VPN ile denemek lazım, bazen işe yaraya biliyor.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hayır vpn yok gerekiyorsa yükleyebilirik ve 3.parti uygulama denemedim
Bu tür uygulamaların bazılarında vpn kullanımını Kötü niyetli giriş olarak algılıyor.Aynı şekilde 3. Parti uygulamaları da. Sorma sebebim bunlardan birini kullandıysanız banlamış olabileceğinizdi. Birkaç yıl önce kullanmıştım. Her güncelleme sorun yaratmaya giriş sorunları göstermeye başladığı için bıraktım. Çok sıkıntılı bir hal almıştı. Şu anda sizin yapabileceğiniz sadece itiraz edip beklemek ama bir sonuç çıkacağını sanmam. Yeni bir cihazdan yeni bir kayıt alabilirsiniz. Kayıt yaparkende wifi değil mobil veriyi kullanarak yapın.
chnekn Hocam vpn işe yaramıyor, bilakis banlanma sebebi olabiliyor.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Bu tür uygulamaların bazılarında vpn kullanımını Kötü niyetli giriş olarak algılıyor.Aynı şekilde 3. Parti uygulamaları da. Sorma sebebim bunlardan birini kullandıysanız banlamış olabileceğinizdi. Birkaç yıl önce kullanmıştım. Her güncelleme sorun yaratmaya giriş sorunları göstermeye başladığı için bıraktım. Çok sıkıntılı bir hal almıştı. Şu anda sizin yapabileceğiniz sadece itiraz edip beklemek ama bir sonuç çıkacağını sanmam. Yeni bir cihazdan yeni bir kayıt alabilirsiniz. Kayıt yaparkende wifi değil mobil veriyi kullanarak yapın.
chnekn Hocam vpn işe yaramıyor, bilakis banlanma sebebi olabiliyor.
Hocam maalesef itiraz da edemiyorum yapmak istediğimde wechat kullanan bir arkadaşının numarasını istiyor

Oyla:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam wechat sıkıntı, genelde hesap kurtarma için çin numarasına sahip birinin hesap kurtarmaya yardım etmesi gerekiyor. Telefona sms ile girişi sık kullanıyorsanız ondan da olabiliyor, ben bi ara sık rom değiştirirken öyle yaptım sonra 40 takla ile ancak hesabı kurtarabildim. Herşey yasaklı olduğu için wechattan başka alternatifiniz olmayınca mecbur kalınıyor.

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Hocam wechat sıkıntı, genelde hesap kurtarma için çin numarasına sahip birinin hesap kurtarmaya yardım etmesi gerekiyor. Telefona sms ile girişi sık kullanıyorsanız ondan da olabiliyor, ben bi ara sık rom değiştirirken öyle yaptım sonra 40 takla ile ancak hesabı kurtarabildim. Herşey yasaklı olduğu için wechattan başka alternatifiniz olmayınca mecbur kalınıyor.
Alternatif olarak QQ var ona da zorla hesap açtım ancak bunda da hesabı giriyorum SMS doğrulaması istiyor ancak giriş yapmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bana göre hiç bir uygulama bu kadar eziyete, zaman harcamaya değmediğinden kaç yıldır kullanmıyorum.Bu aşırı korumacı, yasaklı yaklaşımlarla Çin dışında yaygınlaşıp, kullanılabilmesi pek mümkün olmuyor.

Oyla:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Bana göre hiç bir uygulama bu kadar eziyete, zaman harcamaya değmediğinden kaç yıldır kullanmıyorum.Bu aşırı korumacı, yasaklı yaklaşımlarla Çin dışında yaygınlaşıp, kullanılabilmesi pek mümkün olmuyor.
Hocam dediğiniz gibi lakin oradayken tanışıp dostluk kurduğumuz insanlarla iletişimi sürdürmenin başka yolu yok ne yazık ki

Oyla:
Üst Alt