Yardım web de video izlerken köşelerde turuncu çizgi çıkması

ahmetkrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
redmi note 8 pro cihazımda internette (chrome kullanıyorum) video, dizi izlerken tam ekrana aldığım zaman köşelerde turuncu bir çizgi oluşuyor. bunun o siteden dolayı olduğunu sanıyordum fakat başka bir siteye girdiğimde aynı sorun ile karşılaştım. sorunun sebebi nedir? varsa çözümü anlatabilirmisiniz?

sürüm : MIUI 11.0.6 Global kararlı

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
redmi note 8 pro cihazımda internette (chrome kullanıyorum) video, dizi izlerken tam ekrana aldığım zaman köşelerde turuncu bir çizgi oluşuyor. bunun o siteden dolayı olduğunu sanıyordum fakat başka bir siteye girdiğimde aynı sorun ile karşılaştım. sorunun sebebi nedir? varsa çözümü anlatabilirmisiniz?

sürüm : MIUI 11.0.6 Global kararlı
Sorun Chrome kaynaklı diye düşünüyorum benim redmi note8imde de chrome kullaninca oluyor kendi tarayicisinda böyle bir sorun yok. Çözüm olarak turuncu çerçeve çıktığında play tuşuna hafif bir süre basarsanız kaybolacaktır.

Oyla:

ahmetkrmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun Chrome kaynaklı diye düşünüyorum benim redmi note8imde de chrome kullaninca oluyor kendi tarayicisinda böyle bir sorun yok. Çözüm olarak turuncu çerçeve çıktığında play tuşuna hafif bir süre basarsanız kaybolacaktır.
çok teşekkür ederim hocam, xiaominin kendi tarayıcısını kullanmıyordum belki kararımı değiştiririm

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Miui arayüzü ile alakalı bir sorun saf android yükleyince sorun kalmadı kiwi browser ı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt