Watssap msj larinin Acilir olmasi

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
kilit ekranında ve bildirim ekraninda watssap bildirimlerinin acilir olmasini istiyorum uğrastım uğrastım olmadi. 1 msj okunuyo 2. geldimi sayıyı gösteriyo bunların hepsinin acik olmasini istiyorum??

kilit ekrani icin bi uygulama buldum ama tam stabil değil. kullanan yapabilen varmdir??

tema ile olur diyenler var bildiğiniz tema linki varmidir ??

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
husoyildiz88' Alıntı:
kilit ekranında ve bildirim ekraninda watssap bildirimlerinin acilir olmasini istiyorum uğrastım uğrastım olmadi. 1 msj okunuyo 2. geldimi sayıyı gösteriyo bunların hepsinin acik olmasini istiyorum??

kilit ekrani icin bi uygulama buldum ama tam stabil değil. kullanan yapabilen varmdir??

@husoyildiz88

Kilit ekranında ise, Aşağıdaki resimdeki gibi mesajın sağ üst köşesindeki rakam yazan yerden, mesajlar arası geçiş yapabiliyorsun.

Açılır Pencereleri Aktif Etmek İçin Aşağıdaki Seçenekleri Yapın.
* Araçlar Uygulaması / İzinler / Whatsapp / Açılır Pencere Bildirimleri > İzin Ver
* Whatsapp > Ayarlar > Bildirimler > Açılır Pencere Bildirimlerini Her Zaman Göster Yapın.
* Ayarlar uygulaması > Bildirimler > Whatsapp > Kayan Yazı Bildirimleri > Aktif Edin

Fakat Masaüstündeyseniz simgesine rakam koyuyor ve içine girmedikçe göremiyorsunuz. Xiaomi 'nin düşünerek mi bilmeyerek mi yaptı bilmiyorum ama bu şekilde işliyor.

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sw33tking' Alıntı:
husoyildiz88' Alıntı:

@husoyildiz88

Kilit ekranında ise, Aşağıdaki resimdeki gibi mesajın sağ üst köşesindeki rakam yazan yerden, mesajlar arası geçiş yapabiliyorsun.

Fakat Masaüstündeyseniz simgesine rakam koyuyor ve içine girmedikçe göremiyorsunuz. Xiaomi 'nin düşünerek mi bilmeyerek mi yaptı bilmiyorum ama bu şekilde işliyor.

kilit ekranindaki resm hocam watssapin acilir penceresimi?
bu samsunglarda ayari var gizle gizleme seklinde onun gbi yapmak istyorm fakat bulamadm ayarlarda yok zatende tema veya baska bi yolla varsa diye.
kilit ekranina bi program indirdim o ise yariyo ama sorun cikariyo cogu zaman. cok basit biseyi kullanamamk cok sacma. sanirim bunu en cok dert edende benim:)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
@husoyildiz88

İlk Resim Kilit Ekranında, Telefon Kilitliyken Gelen MEsaj. Aşağıdaki Seçenekleri Yap, Sizinkide Düzelecektir.

* Araçlar Uygulaması / İzinler / Whatsapp / Açılır Pencere Bildirimleri > İzin Ver
* Whatsapp > Ayarlar > Bildirimler > Açılır Pencere Bildirimlerini Her Zaman Göster Yapın.
* Ayarlar uygulaması > Bildirimler > Whatsapp > Kayan Yazı Bildirimleri > Aktif Edin

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
sw33tking' Alıntı:
@husoyildiz88

İlk Resim Kilit Ekranında, Telefon Kilitliyken Gelen MEsaj. Aşağıdaki Seçenekleri Yap, Sizinkide Düzelecektir.

saolun hocam ama aciliri biliyorm onu yaptimda kullanisli gelmedigi icin kullanmiyorim.
cm loker diye bi program indrdm onu kurdm o bi nebze yapiyo ama tam olarak kullanisli olmuyo arada sapityo.
normal asaga dogru kaymasini istyorum fakat mumkun degil gbi. lolipop guncelleme bekliyoz onunda gelcegi yok bu gidisle bole kalcak

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

decepticon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi4 W
Konular
6
Tam olarak anladım mı sorununu bilmiyorum ama zui locker diye bi program var onu bi dene istersen...

Oyla:

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
decepticon' Alıntı:
Tam olarak anladım mı sorununu bilmiyorum ama zui locker diye bi program var onu bi dene istersen...

hocam cok doğur anlamişiniz ve doğru cözüm saolun :) kurdum gayet iyi calişiyo ama dashdow for whatsapp diye bi program buldum oda sağliyo onu ondan sadece onu kurudm. ana ekrandada işe yariyo msj lara ayri baloncuk aciyo. az bunu deniyim olmadi zui ye geceriz hocam ;)

Oyla:
Üst Alt