Yardım Watsap da sorun

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Watsap da sesli veya görüntülü görüşme yaparken , telefonda gelen çağrıya bakabiliyordum eski telde (s6 edge) şimdi redmi 8 de ise ya ses gitmiyor yada ses gelmiyor ??

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum, en son Android sürümüne güncelleyin. Custom rom deniyebilirsiniz

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum, en son Android sürümüne güncelleyin. Custom rom deniyebilirsiniz
Tel garantili hocam .zil seslerinde sorun vardı fabrika ayrlarina döndüm düzeldi fakat watsap daki görüşme sırasında normal aramaya cevap verme düzelmedi. Bu rom dan falanda anlamam

Oyla:

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Tel garantili hocam .zil seslerinde sorun vardı fabrika ayrlarina döndüm düzeldi fakat watsap daki görüşme sırasında normal aramaya cevap verme düzelmedi. Bu rom dan falanda anlamam
Rom atınca veya root atınca telefonun garantisi kesinlikle bozulmaz,tedbir amaçlı cihazı garantiye göndermeden önce root veya custom rom silinip te gönderilebilir.
Garantide bu sorunla ilgili yapacakları tek şey güncel yazılımı atıp göndereceklerdir.

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Rom atınca veya root atınca telefonun garantisi kesinlikle bozulmaz,tedbir amaçlı cihazı garantiye göndermeden önce root veya custom rom silinip te gönderilebilir.
Garantide bu sorunla ilgili yapacakları tek şey güncel yazılımı atıp göndereceklerdir.
[/QUOTE custom rom un herhangi bir sorun çıkarmaz ise .musayit bir zaman da nasıl yapılır ogretebilirmisiniz ??

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Cihazı yeni aldıysanız baktınız problem yaşatıyor ve sizden kaynaklı değilse sorun iade edin gitsin. bootloader kilidi açmayı, twrp yüklemeyi ve kullanmayı, cihazınıza uygun romu bulup yüklemeyi bilmiyosanız bu konulara uzaksanız hiç uğraşmayın hocam cihazı bozarsınız canınız sıkılır bunlar yazılımsal biraz karmaşık konular. dediğim gibi cihazda sorun kusur varsa iade edin gitsin hiç kimse bizim gibi cihaz alıp uğraşmak zorunda değil. forumda bazı arkadaşlar herkes bu işleri biliyo anlıyo gibi önerilerde bulunuyo ama insanların telefonu bozulup elinde kalıyor ya saatlerce uğraşıyolar yada teknik servislere para veriyolar.

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam denediniz mi acaba?:? benim bildiğim bootlader açılınca delta hariç diğer garantiler bozulur. Bootlader kilidi kapatılıp yollansa bile anlaşılıyor. Denemediyseniz yanlış bilgilendirme yapmayalım. İyi forumlar.

Oyla:

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
İnternet bağlantı kalitesi kötü olabilir. Wi-fi yerine mobil şebekeden bağlanmayı deneyin.

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Cihazı yeni aldıysanız baktınız problem yaşatıyor ve sizden kaynaklı değilse sorun iade edin gitsin. bootloader kilidi açmayı, twrp yüklemeyi ve kullanmayı, cihazınıza uygun romu bulup yüklemeyi bilmiyosanız bu konulara uzaksanız hiç uğraşmayın hocam cihazı bozarsınız canınız sıkılır bunlar yazılımsal biraz karmaşık konular. dediğim gibi cihazda sorun kusur varsa iade edin gitsin hiç kimse bizim gibi cihaz alıp uğraşmak zorunda değil. forumda bazı arkadaşlar herkes bu işleri biliyo anlıyo gibi önerilerde bulunuyo ama insanların telefonu bozulup elinde kalıyor ya saatlerce uğraşıyolar yada teknik servislere para veriyolar.
eyvaallah hocam

Oyla:
Üst Alt