Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon

Wa Enhancer, Whatsapp deneyiminizi geliştiren bir Xposed modülüdür.

- GELİŞTİRİCİNİN MESAJI -

Herkese merhaba! APK paylaşanlara yönelik son zamanlarda uygulanan yasak dalgasından kanalımızı korumak için, buradaki dosyaları kaldırmaya karar verdim. Topluluğumuzu kaybetmek istemeyiz, değil mi? Ama endişelenmeyin: tüm APK'lar ve güncellemeler GitHub'da hala mevcut.
Bu alanı sadece sizi bilgilendirmek ve oradaki bağlantıları paylaşmak için kullanacağım!

- PATREON -
"Şunu netleştireyim: Mevcut özelliklerin hiçbiri Plus sürümüne taşınmayacak; ücretsiz sürümdeki tüm özellikler çalışmaya devam edecek, sadece daha karmaşık olan bazı yeni özellikler ücretli abonelik gerektirecek. Ayrıca, o can sıkıcı hatayla karşılaşan ve en hızlı çözümü isteyenler için Plus sürümü bir seçenek olacak; ancak bu düzeltmeler yeni sürüm yayınlandığında ücretsiz versiyona da geçecek (sadece hata düzeltmeleri için geçerli).

Yeni özelliklerin ücretsiz sürüme güncellenmesi çok daha yavaş olacak ama mutlaka gerçekleşecek. Dahası, şu an ücretli sürümde olan hangi özelliklerin ücretsiz olabileceğine her zaman Plus topluluğu karar verecek.

WAE açık kaynak kalmaya devam edecek ve WhatsApp güncellemeleri yayınlandıkça hata düzeltmeleri eklenecek."

Özet: Temel İlkeler
  • Hak Kaybı Yok: Mevcut ücretsiz özellikler ücretsiz kalmaya devam edecek; Plus sürümü sadece yeni ve karmaşık özellikler için olacak.
  • Hızlı Hata Düzeltme: Kritik hatalar (buglar) için en hızlı Plus kullanıcıları ulaşacak, ancak bu düzeltmeler genel sürümle birlikte herkese sunulacak.
  • Gecikmeli Güncelleme: Yeni özellikler eninde sonunda ücretsiz sürüme gelecek, fakat bu süreç Plus sürümüne göre daha yavaş ilerleyecek.
  • Topluluk Denetimi: Ücretli özelliklerin ücretsiz hale gelip gelmeyeceği konusunda Plus topluluğu söz sahibi olacak.
  • Açık Kaynak Sözü: WAE projesi açık kaynak yapısını koruyacak ve WhatsApp güncellemelerine paralel olarak desteklenmeye devam edecek.

GELİŞTİRİCİ SÜREKLİ OLARAK FİX GÖNDERMEKTE VE HIZLI TAKİBİNİ YAPMAK İÇİN TELEGRAM KANAL ÜZERİNDEN DE TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN.
BAĞLANTI SÜREKLİ GÜNCEL OLACAK VE DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ BAĞLANTI İÇERİSİNDEDİR.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kurulum;
  • Cihazınızın rootlu olduğundan emin olun.
  • cihazınıza yükleyin.
  • Wa Enhancer APK'sını yükleyin.
  • LSPosed Framework uygulamasında Wa Enhancer modülünü etkinleştirin.

Wa Enhancer Güncellemeleri ve İpuçları

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman modülünü kullanın) ve
Bootloader yerel sertifika testini geçmek.(Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)​

Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin
Lsposed'i yükleyin, ardından apk'yi cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'i açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin

Play store uygulama verileri temizleyip cihazı yeniden başlatmayı unutmayın.!

WhatsApp'ı açarken cihazında hala gecikmeler yaşayanlar varsa, WaEnhancer ve WhatsApp için adresindeki öğreticiyi deneyin. stop~~

Son düzenleme:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
37
Elinize sağlık hocam güzel bir mod gerçekten sonunda yedeklerim silinmeyecek angel~~

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Eline sağlık hocam. Apk lı net bir çözüm bulursanız sevinirim. Malum yurtiçi 24 ultra aldık root atmayı henüz düşünmüyorum hiç.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
37
Plus kullanmaya artık gerek yok alternatif çözüm her zaman vardır.😃
Hocam bu aero ve FMmods dan da güzel (plus bilmiyorum) hem 2 cihaz zorunluluğu yok hemde yedekleme sorunu da yok mis gibi. Cihazı okadar rootladık işe yarasın giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline sağlık hocam. Apk lı net bir çözüm bulursanız sevinirim. Malum yurtiçi 24 ultra aldık root atmayı henüz düşünmüyorum hiç.
Yurtiçi almışsınız+ garanti var root atılmaz zaten ona para boşa gitmiş gibi bişey olur 😆

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Merak etmeyin hocam aklımdasınız, FM v10.10 sürümü ile yakın zamanda paylaşımını yapacak bekliyorum.
Hocam bu aero ve FMmods dan da güzel (plus bilmiyorum) hem 2 cihaz zorunluluğu yok hemde yedekleme sorunu da yok mis gibi 🙂
Güzelliği çok başka zaten wp sürekli birşeyler deniyor bende eskisi kadar işin ayrıntısına girmiyorum sıkıldım diyebilirim.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Merak etmeyin hocam aklımdasınız, FM v10.10 sürümü ile yakın zamanda paylaşımını yapacak bekliyorum.

Güzelliği çok başka zaten wp sürekli birşeyler deniyor bende eskisi kadar işin ayrıntısına girmiyorum sıkıldım diyebilirim.

Eyvallah hocam sağolasın, merak içinde bekliyorum.

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Eyvallah hocam sağolasın, merak içinde bekliyorum.
İsterseniz telegram kanalını atayım hocam zaten gereken indirme bağlantılarını paylaşıyorlar yada benden haber bekleyin tercih sizin.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
İsterseniz telegram kanalını atayım hocam zaten gereken indirme bağlantılarını paylaşıyorlar yada benden haber bekleyin tercih sizin.

Hocam telegramı varsa özelden alayım. Hem yeni gelişmelerden de haberdar oluruz. Teşekkür ediyorum..

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Muazzam modül teşekkürler hocam. Aklınıza gelen herşeyi kişiselleştirebiliyorsunuz WhatsApp plus falan hikaye.

Acaba aynı modülün telegram için olan varmı

Üst Alt