Sorum başlıktaki gibidir.
Talhaokte Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Talha Cihazım Redmi note 7 Konum İstanbul Katılım 7 Ekim 2019 Konular 45 Mesajlar 173 Tepkime puanı 32 Puanları 28 25 Mart 2022 #1 Sorum başlıktaki gibidir.
Devilyn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım sirius, diting Meslek ceng Yaş 25 Konum Samsun Katılım 9 Mart 2019 Konular 31 Mesajlar 551 Tepkime puanı 280 Puanları 78 25 Mart 2022 #2 hangi rom ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Mart 2022 uygulamalar > tüm uygulamalar > orda adında dns ve vpn olan her uygulamanın bildirimlerini kapatın. üstten de gidecektir.
hangi rom ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Mart 2022 uygulamalar > tüm uygulamalar > orda adında dns ve vpn olan her uygulamanın bildirimlerini kapatın. üstten de gidecektir.
Talhaokte Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Talha Cihazım Redmi note 7 Konum İstanbul Katılım 7 Ekim 2019 Konular 45 Mesajlar 173 Tepkime puanı 32 Puanları 28 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Devilyn' Alıntı: hangi rom ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Mart 2022 uygulamalar > tüm uygulamalar > orda adında dns ve vpn olan her uygulamanın bildirimlerini kapatın. üstten de gidecektir. Genişletmek için tıkla ... Eu
Devilyn' Alıntı: hangi rom ? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Mart 2022 uygulamalar > tüm uygulamalar > orda adında dns ve vpn olan her uygulamanın bildirimlerini kapatın. üstten de gidecektir. Genişletmek için tıkla ... Eu
Devilyn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım sirius, diting Meslek ceng Yaş 25 Konum Samsun Katılım 9 Mart 2019 Konular 31 Mesajlar 551 Tepkime puanı 280 Puanları 78 25 Mart 2022 #4 bir de connecting services varsa onun bildirimlerini kapatmayı deneyin. eğer vpn e uygulamadan bağlanıyorsanız uygulamanın tüm bildirimlerini kapatın.
bir de connecting services varsa onun bildirimlerini kapatmayı deneyin. eğer vpn e uygulamadan bağlanıyorsanız uygulamanın tüm bildirimlerini kapatın.