- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
BTK yakında ülkemizde yavaşlatma getirecek sosyal mecralarda. Önerebileceğiniz VPN var mıdır ?
Hocam nedense şuan bile sanki yavaşlamış gibi hissediyorum, videoları anlık ilerlerttiğimde 2-3 sn bekletiyor. Daha yeni başladı. Kafam sıkılmaya başladı. İnternetim hızlı ve sadece tek cihaz erişim halinde olmasında rağmen yavaş geliyor.En iyisi OpenVPN indirip config ayarlamak.
Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yaparlarsa ben de gidip VPN uygulaması yapıp paylaşırım artık.
Hocam nedense şuan bile sanki yavaşlamış gibi hissediyorum, videoları anlık ilerlerttiğimde 2-3 sn bekletiyor. Daha yeni başladı. Kafam sıkılmaya başladı. İnternetim hızlı ve sadece tek cihaz erişim halinde olmasında rağmen yavaş geliyor.
Sosyal medyada değil hocam, Youtube'da başıma geliyor. PC üzerinde yaşıyorum.Ben hiç sorun yaşamadım hocam şu an yine kontrol ettim Twitter'ı, bir problem yok.
Sosyal medyada değil hocam, Youtube'da başıma geliyor. PC üzerinde yaşıyorum.
Herhangi bir anormallik yok aslında hocam. AV olabilir belki kontrol edeceğim. Teşekkürler ilginiz için.YouTube'u da kontrol ettim onda da problem yok hocam. Bilgisayarda senkronizasyon açık olabilir OneDrive gibi program. Görev yöneticisinden ağ kullanımını inceleyin.