Yardım Vowifi sorunu (AOSP ROM)

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
Merhabalar.

2 adet telefonum var birisi orjinal rom'da redmi note 8 pro diğeri mi 9t pro.

Aynı wifi ağında Redmi note 8 pro ile vowifi ve volte sorunsuz bir şekilde kullanırken, AOSP rom'lu Mi 9t pro'da volte kullanabiliyorum fakat vowifi kullanamıyorum. Gsm hattımı Note 8 pro'ya takıyorum onda sorunsuz bir şekilde vowifi aktif oluyor fakat 9t proda çalışmıyor.

Şuanda Lineage 18 rom'dayım, Gsm hattı ve wifi ağı sorunsuz. Aklıma bir tek rom'da sorun olabileceği geliyor. AOSP rom'larda özel ayarı var mıdır? Kablosuz çağrı ayarlarda açık ve aktif. İnce ayarı varsa öğrenmek isterim teşekkürler :)

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Poco F2 Pro cihazımda Crdroid kullanırken PDC tool ile VoWifi yi aktif edebiliyordum. Lineage de aynı yöntemle çalışır mı bilemem. Root varsa diag port açarak deneyebilirsiniz.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Merhabalar.

2 adet telefonum var birisi orjinal rom'da redmi note 8 pro diğeri mi 9t pro.

Aynı wifi ağında Redmi note 8 pro ile vowifi ve volte sorunsuz bir şekilde kullanırken, AOSP rom'lu Mi 9t pro'da volte kullanabiliyorum fakat vowifi kullanamıyorum. Gsm hattımı Note 8 pro'ya takıyorum onda sorunsuz bir şekilde vowifi aktif oluyor fakat 9t proda çalışmıyor.

Şuanda Lineage 18 rom'dayım, Gsm hattı ve wifi ağı sorunsuz. Aklıma bir tek rom'da sorun olabileceği geliyor. AOSP rom'larda özel ayarı var mıdır? Kablosuz çağrı ayarlarda açık ve aktif. İnce ayarı varsa öğrenmek isterim teşekkürler :)
Aosp romların çoğunda bu özellik görünüyor ancak tutarlı çalışmıyor ne yazık ki. Çözüm olarak sunulan şeylerin bir çoğu da ne yazık ki işe yaramıyor yada kısa süreli çalışıp kayboluyor. Elimde Mi Max 2 var ve Lineage Os rom yüklü, onda da bu özellik aktif, ancak çalışmıyor. Yani rom değişmeden bu sorunu çözebilmeniz pek olası görünmüyor.

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Mi 9T Pro'da bu zamana kadar vowifi özelliğini hiç mi kullanamadınız yoksa bu romdan sonra mı oluştu?
Eğer her zaman bu problem varsa buradan volte/vowifi yöntemini inceleyiniz.
Tabii isterseniz bundan önce yedeğinizi alıp başka bir rom yükleyip test edebilirsiniz.

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı
Mi 9T Pro'da bu zamana kadar vowifi özelliğini hiç mi kullanamadınız yoksa bu romdan sonra mı oluştu?
Eğer her zaman bu problem varsa buradan volte/vowifi yöntemini inceleyiniz.
Tabii isterseniz bundan önce yedeğinizi alıp başka bir rom yükleyip test edebilirsiniz.
Hızlı cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Daha önce stock romda kullanmıştım. Sanırım rom ile alakalı. Qpst ile konudaki çözümü bi deneyeceğim. Teşekkürler

Romdan çok memnun olduğum için değiştirmekte istemiyorum

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Hızlı

Hızlı cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Daha önce stock romda kullanmıştım. Sanırım rom ile alakalı. Qpst ile konudaki çözümü bi deneyeceğim. Teşekkürler

Romdan çok memnun olduğum için değiştirmekte istemiyorum
Hangi sürümündesiniz? 09.10.21 tarihinde yeni bir sürüm yayınladı. İsterseniz o sürümü yükleyip bir deneyin belki sorun çözülmüştür. Adres:

Üst Alt