H Hsynh Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Hsyn Cihazım Mı a1 Yaş 55 Konum Ankara Katılım 18 Mart 2018 Konular 16 Mesajlar 58 Tepkime puanı 5 Puanları 8 1 Nisan 2019 #1 Volte özelliğini kapatmak için hangi kodu kullanabiliriz?
mahmutuslu Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mahmut Cihazım MI 6 Yaş 43 Konum Istanbul Katılım 30 Ağustos 2015 Konular 3 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepkime puanı 130 Puanları 58 1 Nisan 2019 #2 *#*#86583#*#* Oyla: Oyla 0 Downvote
M Mustafa Korkut Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Redmi S2 Yaş 40 Konum Türkiye/Kayseri Katılım 18 Eylül 2018 Konular 29 Mesajlar 294 Tepkime puanı 101 Puanları 58 1 Nisan 2019 #3 volteyi neden kapatıyorsunuz. Oyla: Oyla 0 Downvote
H Hsynh Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Hsyn Cihazım Mı a1 Yaş 55 Konum Ankara Katılım 18 Mart 2018 Konular 16 Mesajlar 58 Tepkime puanı 5 Puanları 8 1 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Mustafa Korkut' Alıntı: volteyi neden kapatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Telefonun çekimi çok kötü oldu birini ararken hat gidiyor bekliyor sonra bağlanıyor belki ondandır diye düşündüm ama bilmiyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
Mustafa Korkut' Alıntı: volteyi neden kapatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Telefonun çekimi çok kötü oldu birini ararken hat gidiyor bekliyor sonra bağlanıyor belki ondandır diye düşündüm ama bilmiyorum
mahmutuslu Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mahmut Cihazım MI 6 Yaş 43 Konum Istanbul Katılım 30 Ağustos 2015 Konular 3 Mesajlar 314 Çözümler 1 Tepkime puanı 130 Puanları 58 1 Nisan 2019 #5 Hsynh' Alıntı: Telefonun çekimi çok kötü oldu birini ararken hat gidiyor bekliyor sonra bağlanıyor belki ondandır diye düşündüm ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Volte yapmaz onu aksine karşı taraf yeni cihazsa daha çabuk bağlanır arama süresi daha kısa olur Oyla: Oyla 0 Downvote
Hsynh' Alıntı: Telefonun çekimi çok kötü oldu birini ararken hat gidiyor bekliyor sonra bağlanıyor belki ondandır diye düşündüm ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Volte yapmaz onu aksine karşı taraf yeni cihazsa daha çabuk bağlanır arama süresi daha kısa olur