Yardım Volte ve 4.5G

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Arkdaşlar redmi note 4 (SD) Vodafone kullanıcısıyım. Telefonda veriye bağlanınca 4.5G yazısı çıkmıyor.4G gözüküyor ve VOLTE yazısı da çıkmıyor. Desteği var ama. Bunu nasıl halledebilirim. 4.5G olup olmadığını anlayamıyotum ve volte açık mı anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stabil global rom var

Yardımcı olacak kimse yok mu

Son düzenleme:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
4.5 türkiye ye özel bi olay operatörler mini bir güncelleme ile belli başlı markalara 4.5 g yazısı yazdırttılar ve Xiaomi bunların arasında yok. Ama bu durum kesinlikle bir 4.5g ibaresi haricinde kullanıcıyı etkilemiyor yine aynı hızda internete sahip oluyorsunuz.

İngiltere'de Xiaomi var kullananlar var resmi olarak satılıp satılmadığını bilmiyorum ama yakında Vodafone hattı takılı Xiaomi lerde de o 4.5g ibaresini görürüz.

Volte için ise sadece telefonun numara arama kısmına bir kod yazıyorsunuz özellik ayarlar bölümüne gelmiş oluyor eminim arkadaşlar o kodu yazarlar birazdan

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Xiaomi için VoLTE açdiktan sonra operatör açması lazım ve xiaomi'yi desteklmeiyor diye görüyor.

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Eğer hattın yani telefona taktığını kart destekliyor ve daha önce telefonu 4.5g ve volte özelliği açık bir telefonda kullanmış isen telefon ayarlarında da volte açıksa onun dediğinin bir önemi yok telefonun. Forumda bu yazmış olduğunuz konu ile alakalı biraz araştırma yaparsanız görebilirsiniz.

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Eğer hattın yani telefona taktığını kart destekliyor ve daha önce telefonu 4.5g ve volte özelliği açık bir telefonda kullanmış isen telefon ayarlarında da volte açıksa onun dediğinin bir önemi yok telefonun. Forumda bu yazmış olduğunuz konu ile alakalı biraz araştırma yaparsanız görebilirsiniz.
Kısacası VoLTE kodunu gir (MIUI için bilmiyorum) Daha sonra operatörün desteklediğini söylediği telefona SIM kartınızı takın VoLTE'yi açın daha sonra tekrar eski telefonuna SIM kartı takın.

**Denemedim ama herkes böyle diyor.

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Normal telefon ile arama bölümüne bu kodu yaz ayarlar bölümünde volte açma kutucuğu geliceksin oradan aktif edebilirsin

*#*#86583#*#*

Kodu girdikten sonra "Ayarlar > sim kartlar & Mobil ağlar " bölümünde bulabilirsin .

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
BTK tarafından değiştirilen ihale şartnamesinde yapılan değişikle ihalenin 4G için değil, 4.5G için yapılacağı, böylece ihalenin 5G’yi de kapsayacağı belirtildi.
Düzenlemeyle operatörlere yeni geliştirilen 5G teknolojisine izin almadan geçme imkanı tanındı.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Kartınızı volte özelliği olan bir telefona takın, volte yazısı çıkacaktır. Ayrıca hattiniz faturalı olmalı Telekom da.

Oyla:
Üst Alt