Yardım Volte var Vowifi yok

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1 Global
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
5 6 ay önce telefona IMEI repair yaptım sorunsuz çalışıyor idi volte ve Vowifi. Sim kart ayarlarından wifi kullanarak arama yapın kısmını bir kez kapattım gitti geri açtım gelmedi gidiş o gidiş. Volte sorunsuz çalışıyor ama Vowifi asla gelmiyor nasıl halledebilirim?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
5 6 ay önce telefona IMEI repair yaptım sorunsuz çalışıyor idi volte ve Vowifi. Sim kart ayarlarından wifi kullanarak arama yapın kısmını bir kez kapattım gitti geri açtım gelmedi gidiş o gidiş. Volte sorunsuz çalışıyor ama Vowifi asla gelmiyor nasıl halledebilirim?
*#*#869434#*#*
Bu kodu girip sim kart ayarlarından işlem yapmayı denediniz mi?

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
*#*#869434#*#*
Bu kodu girip sim kart ayarlarından işlem yapmayı denediniz mi?
Denedim hocam disable yapıyorum yine gelmiyor bütün wifi ağlarında da gelmiyor bizim eve özel değil, volte var Vowifi asla yok

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Operatörden kaynaklı kaybettiniz muhtemelen. Basılan IMEI'nin ait olduğu cihaz bunları desteklemediği için bandwith yemesin diye atıldınız muhtemelen.

İlk çözüm yolu sim kartınızı bu özellikleri destekleyen başka bir cihaza takıp oradaki ayarlardan ve operatör uygulamasından bu özellikleri açıp sim kartını geri cihazınıza takın.

İkincisi ise cihazınıza BTK kayıtlı olmasa da geçici olarak IMEI repair yapılması. Yaptıktan sonra ayarlar ve operatör uygulamasından bunları açıp sonra mevcut IMEInize geri dönerseniz sorun çözülecektir. Ama ben bu yolu KESİNLİKLE önermiyorum!

Not: IMEI değiştirmek illegaldir. Ben kesinlikle önermiyorum. Hukuken başınız ciddi derecede ağrıyabilir.

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
Operatörden kaynaklı kaybettiniz muhtemelen. Basılan IMEI'nin ait olduğu cihaz bunları desteklemediği için bandwith yemesin diye atıldınız muhtemelen.

İlk çözüm yolu sim kartınızı bu özellikleri destekleyen başka bir cihaza takıp oradaki ayarlardan ve operatör uygulamasından bu özellikleri açıp sim kartını geri cihazınıza takın.

İkincisi ise cihazınıza BTK kayıtlı olmasa da geçici olarak IMEI repair yapılması. Yaptıktan sonra ayarlar ve operatör uygulamasından bunları açıp sonra mevcut IMEInize geri dönerseniz sorun çözülecektir. Ama ben bu yolu KESİNLİKLE önermiyorum!

Not: IMEI değiştirmek illegaldir. Ben kesinlikle önermiyorum. Hukuken başınız ciddi derecede ağrıyabilir.
Sim kartımı ikinci telefonumda vowifi ile kullanabiliyorum sorunsuz, bu telefonda da volte kullanıyorum ama Vowifi sadece gelmiyor ilk başta vardı ben ayarlardan kapatıp açınca gitti

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Sim kartımı ikinci telefonumda vowifi ile kullanabiliyorum sorunsuz, bu telefonda da volte kullanıyorum ama Vowifi sadece gelmiyor ilk başta vardı ben ayarlardan kapatıp açınca gitti
k20 pro da herhalde bu sorun genel olarak var bende wowifi kullanamıyorum modem pdc ile modem ayarlarını yapsam bile wowifi 5 dk da bir düşüp tekrar bağlanıyor

Oyla:

fatih erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
benim telefondada aynı sorun vardı note 10 pro volte özellikli qcn yükledim düzeldi bu şekilde araştırmanızı tavsiye ederim note 10 pro olana atabailirim veya orjinal editlenmemiş qcn yükleyip sonra repair yapmanızı tavsiye ederim

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
27
Denedim hocam disable yapıyorum yine gelmiyor bütün wifi ağlarında da gelmiyor bizim eve özel değil, volte var Vowifi asla yok
aylardan sim kartı diyip hattını seç aşağıda volte olur onu wifi yap

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
benim telefondada aynı sorun vardı note 10 pro volte özellikli qcn yükledim düzeldi bu şekilde araştırmanızı tavsiye ederim note 10 pro olana atabailirim veya orjinal editlenmemiş qcn yükleyip sonra repair yapmanızı tavsiye ederim
Kendi qcnmi kaybettim 3 5 tane qcn var şebeke mi kaybederim diye o riske girmek istemiyorum açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aylardan sim kartı diyip hattını seç aşağıda volte olur onu wifi yap
Denedim maalesef hiç bir türlü olmuyor Vowifi da sorun var

Oyla:

fatih erdoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 10 pro
Konular
4
şebekesi çalışan qcn dosyasını qpst ile qcn yedeği alırsan olumsuz bir durumda geri yüklersen düzelir, veya twrp yükleyeip efs ve modem yedeği alıp bilgisayara veya usb belleğe yedeklersen sonra işe yarayacağını düşündüğün dosya varsa deneyebilirsiniz şunu denermisin Redmi K20 Pro QCN File – Xiaomi Tools

Oyla:
Üst Alt