Yardım Volte kullananlar bakabilir mi ?

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom 9.1.17
Telefon Modeli
Redmi note 5 global
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var.ondan bu başlığı açtım. Volte kullanan arkadaşlar sizde de zaman zaman dışarda yada gürültülü ortamlarda sesiniz çok az geliyor ,kendi sesimi duyuyorum gibi şikayet eden oluyor mu ?

Yada kimi konuşmalar güzel olurken kimileri sesiniz az geliyor dediği oluyor mu ?Buna neden olan volte mı başka bişey mi merak ediyorum.Miui romlarda gürültü engelleme gibi bir menü yok bu da etken olur mu diye düşünüyorum..
Siz de durum nasıl acaba ?

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Bahs
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var.ondan bu başlığı açtım. Volte kullanan arkadaşlar sizde de zaman zaman dışarda yada gürültülü ortamlarda sesiniz çok az geliyor ,kendi sesimi duyuyorum gibi şikayet eden oluyor mu ?

Yada kimi konuşmalar güzel olurken kimileri sesiniz az geliyor dediği oluyor mu ?Buna neden olan volte mı başka bişey mi merak ediyorum.Miui romlarda gürültü engelleme gibi bir menü yok bu da etken olur mu diye düşünüyorum..
Bahsettiginiz problem ile sahsen karsilasmadim fakat operatör veya yazilimlar ile ilgili sıkıntı olabiliyor

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahs

Bahsettiginiz problem ile sahsen karsilasmadim fakat operatör veya yazilimlar ile ilgili sıkıntı olabiliyor
Özellikle dışarda yaptığım görüşmelerde sesin çok az geldiği söyleniyor.
Sorun neden kaynaklı çözmeye çalışıyorum..

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20

Yani bu konuda kız arkadaşimı rehin aldım volte açip konuşuyorum sesim nasıl geliyor diye kapatiyorum yine arıyorum nasil geliyor diye ahım şahım farkliliklar göremedik uzun denemeler sonucu. Sorun cihazdan degildir o konuda emin olun.

Oyla:

NESİMÎÎ

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xaomi A2 LİTE
Meslek
TÜRKOLOG
Konular
1

Yazılar birbirinden çok uzaklaştı mesajları okuyamıyorum yardımcı olur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılar birbirinden çok uzaklaştı mesajları okuyamıyorum yardımcı olur musunuz
Mi ban 3 the var bu sorun

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Yani bu konuda kız arkadaşimı rehin aldım volte açip konuşuyorum sesim nasıl geliyor diye kapatiyorum yine arıyorum nasil geliyor diye ahım şahım farkliliklar göremedik uzun denemeler sonucu. Sorun cihazdan degildir o konuda emin olun.
Evet cihazdan değil sanırım ,dün eu romdaydim 3 görüşme yaptım sesiniz çok az geliyor duyamıyorum denildi..
Disardaydim..
Daha öncede oluyordu fakat bir şekilde kısa sürüyordu yada karşımdaki bı şekilde anlamaya çalışıyordu bilemiyorum...

Esimde Xiaomi note 4 var onunla deniyorum sıkıntı yok..xda da araştırırken bu tarz bir yazıya denk geldim..xioamilerle konuşurken sıkıntı yok başka cihazlarda ses sorunu oluyor diye..youtubede mi 6 için bı arkadaş volte neden oluyor diye video çekmiş..
Magisk Google cam için modül yüklüyorum acaba o mu yapıyor , Google camsiz da MIUI kamera çok yavan geliyor.

Sorunu çözmeye çalışıyorum yazan arkadaslar olursa daha netleştirmeye çalışacağım bakalım duruma göre ...

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Xiaomi'nin Türkiye'deki operatörlerle anlaşması olmadığı için cihazlarına ( volte özelliği olsa bile ) HD ses teknolojisi denilen volte desteği verilmiyor.
Bazı sanal yöntemlerle aktif edilen volte uygulamasında ise görüşme yapılırken böyle sıkıntılar oluşabiliyor.
Görüşmelerinizi bir de volteyi kapatarak yapın. Aynı durum devam edecek mi?

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Xiaomi'nin Türkiye'deki operatörlerle anlaşması olmadığı için cihazlarına ( volte özelliği olsa bile ) HD ses teknolojisi denilen volte desteği verilmiyor.
Bazı sanal yöntemlerle aktif edilen volte uygulamasında ise görüşme yapılırken böyle sıkıntılar oluşabiliyor.
Görüşmelerinizi bir de volteyi kapatarak yapın. Aynı durum devam edecek mi?
Evet bunu denemek kalıyor sanırım..yalnız HD ile H arasında bağlantı hızında bir fark oluyor illaki..
Evet bir fark var ama dediğiniz gibi orj mi yoksa yapmacik mi bilemiyorum

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Evet bunu denemek kalıyor sanırım..yalnız HD ile H arasında bağlantı hızında bir fark oluyor illaki..
Evet bir fark var ama dediğiniz gibi orj mi yoksa yapmacik mi bilemiyorum

Cihazınızın volte özelliği aktif olduğunda yaptığınız arama kurulum süresini kısaltıyor. Yani normal aramaya göre bağlantı süreniz kısalıyor.

Oyla:
Üst Alt