Yardım Volte Kapanmıyor

erenplt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
Resmi note 7
Konular
11
Lütfen yardım edin hattım vodofone ve volte modu açık olunca bazı online oyunlarda sorun çıkarıyor ve girmiyor eu beta kullanıyordum bugün eu stabil geçtim eu beta da kapatmıştım *#*#86583#*#* sim ayarlarından seçeneklere volte açma kapatma seçeneği gelmişti ve manuel olarak kapatmıştım eu stabilde bu kodu girmeme rağmen ne kapanıyor nede sim ayarlarında manuel olarak kapatma seçeneği geliyor disabledyazmasına rağmen kapanmıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Lütfen yardım edin hattım vodofone ve volte modu açık olunca bazı online oyunlarda sorun çıkarıyor ve girmiyor eu beta kullanıyordum bugün eu stabil geçtim eu beta da kapatmıştım *#*#86583#*#* sim ayarlarından seçeneklere volte açma kapatma seçeneği gelmişti ve manuel olarak kapatmıştım eu stabilde bu kodu girmeme rağmen ne kapanıyor nede sim ayarlarında manuel olarak kapatma seçeneği geliyor disabledyazmasına rağmen kapanmıyor
*#*#86583#*#* Kodunu kapatmak için girdiğinizde, " enabled", aktif etmek içinse "disabled" baloncuğunun çıkması gerekir. Mantık olarak ters ama sistem böyle çalışıyor.

Oyla:
Üst Alt