Yardım Volte (4.5g) Etkinken Hattım Meşgul Çalıyor

Pava

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v12.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 9 Pro cihazımda sadece 4.5g etkin iken volte açık olmasına rağmen ben arama yapabiliyorum ancak beni arayanlara meşgul çalıyor.
*#*#4636#*#* tuşlayarak only lte seçtim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi Note 9 Pro cihazımda sadece 4.5g etkin iken volte açık olmasına rağmen ben arama yapabiliyorum ancak beni arayanlara meşgul çalıyor.
*#*#4636#*#* tuşlayarak only lte seçtim

Sadece LTE seçmenize gerek yok. hepsi açık kalsın, cihaz zaten kendi seçimini yapacaktır. Belki bulunduğunuz ortamda 4.5g vardır ama karşı taraf 3g kullanıyordur. Bu sebeple cihazınız kendini 3g ye almak zorunda. Karşı taraf hd ses ile bağlanamadıkça sizinki de bağlanmayacaktır. Bu meşgul çalımasına neden olabilir.

Oyla:

Pava

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece LTE seçmenize gerek yok. hepsi açık kalsın, cihaz zaten kendi seçimini yapacaktır. Belki bulunduğunuz ortamda 4.5g vardır ama karşı taraf 3g kullanıyordur. Bu sebeple cihazınız kendini 3g ye almak zorunda. Karşı taraf hd ses ile bağlanamadıkça sizinki de bağlanmayacaktır. Bu meşgul çalımasına neden olabilir.
cihaz otomatik olarak 4.5g seçiyor ancak 5dk sonra az çektiği için 3g ye geri düşüyor only lte seçtiğim zaman hep 4.5g de stabil kalıyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
cihaz otomatik olarak 4.5g seçiyor ancak 5dk sonra az çektiği için 3g ye geri düşüyor only lte seçtiğim zaman hep 4.5g de stabil kalıyor.

Bende only lte seçmeyin diyorum hocam. Bırakın kendi geçsin, zaten hd ses kullanabilecek durumdaysa kendi 4.5g de kalacaktır.

Oyla:

Pava

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Bende only lte seçmeyin diyorum hocam. Bırakın kendi geçsin, zaten hd ses kullanabilecek durumdaysa kendi 4.5g de kalacaktır.
hocam derdim hd ses değil internete bağlanamıyorum hat h+ ya düşüyor ve hem gecikme hemde bağlantı hızında düşüş yaşıyorum cihaz 1 diş 4.5g çekerken kendiliğinden h geçip beni sinir ediyor only lte seçtiğim zaman hiç kopma olmuyor

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam derdim hd ses değil internete bağlanamıyorum hat h+ ya düşüyor ve hem gecikme hemde bağlantı hızında düşüş yaşıyorum cihaz 1 diş 4.5g çekerken kendiliğinden h geçip beni sinir ediyor only lte seçtiğim zaman hiç kopma olmuyor

Hocam, açtığınız konuya bakın. Birde bu son mesajnıza. Siz ne için yardım istediniz, şimdi kendi çözümüzü baltalıyorsunuz. Meşgul çalmasının nedeni demin yazdığım gibi siz 4.5g de iken karşı taraf 3g de arıyor. 4.5g normal görüşmeler için uygun değil, hd ses yoksa cihaz kendini 3g ye düşürür. Ama siz only seçtiğiniz için düşemiyor. Ne yapacak operatör ? Mecbur meşgul diyor. Çözümünüzü 3.kez yazdım.

Oyla:

Pava

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam, açtığınız konuya bakın. Birde bu son mesajnıza. Siz ne için yardım istediniz, şimdi kendi çözümüzü baltalıyorsunuz. Meşgul çalmasının nedeni demin yazdığım gibi siz 4.5g de iken karşı taraf 3g de arıyor. 4.5g normal görüşmeler için uygun değil, hd ses yoksa cihaz kendini 3g ye düşürür. Ama siz only seçtiğiniz için düşemiyor. Ne yapacak operatör ? Mecbur meşgul diyor. Çözümünüzü 3.kez yazdım.
haklısınız ancak başka bir telefondan 4.5g ile aradığımda da aynı sonuç oluyor demek istediğiniz 3g kısmını anladım. Peki cihazın normal kullanımda 3g ye düşmesini engellemenin başka bir yolu var mı?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
haklısınız ancak başka bir telefondan 4.5g ile aradığımda da aynı sonuç oluyor demek istediğiniz 3g kısmını anladım. Peki cihazın normal kullanımda 3g ye düşmesini engellemenin başka bir yolu var mı?

Malesef, cihaz hangi taraf daha iyi ve verimliyse o tarafı seçecektir.

Oyla:

Pava

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Taha
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
4.5g ile 3g li biri ile ben aradığım zaman konuşabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef, cihaz hangi taraf daha iyi ve verimliyse o tarafı seçecektir.
teşekkürler hocam iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt