- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi4W
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 81
Uygulama:
Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.
Faturanızı ödeyebiliyor, Cep Lira (Faturasız hatlar) yükleyebiliyorsunuz.
Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz.
Farklı büyüklükteki Android widget’ları ile kalan kullanım ve bakiyenizi her an kolayca takip edebiliyorsunuz.
3G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.
Şifremi nasıl alırım?
S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.
HAYIR HERŞEYİ GEÇTİM BEDAVA İNTERNET VERİYOR
Bedava İnternet için bu yolu izleyin 'Ek paketler>İnternet paketleri>1GB Hediye İnternet' izlemeniz sonucunda size 1 hafta geçerli bedava internet veriyor.İnternet bittiği günden itibaren 1 hafta geçince yine yapabilirsiniz
LÜTFEN EMEĞE KARŞI BEĞENMEYİ VE YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN Teşekkürler
Resimler alıntıdır.
Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.
Faturanızı ödeyebiliyor, Cep Lira (Faturasız hatlar) yükleyebiliyorsunuz.
Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz.
Farklı büyüklükteki Android widget’ları ile kalan kullanım ve bakiyenizi her an kolayca takip edebiliyorsunuz.
3G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.
Şifremi nasıl alırım?
S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.
HAYIR HERŞEYİ GEÇTİM BEDAVA İNTERNET VERİYOR
Bedava İnternet için bu yolu izleyin 'Ek paketler>İnternet paketleri>1GB Hediye İnternet' izlemeniz sonucunda size 1 hafta geçerli bedava internet veriyor.İnternet bittiği günden itibaren 1 hafta geçince yine yapabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LÜTFEN EMEĞE KARŞI BEĞENMEYİ VE YORUMLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN Teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimler alıntıdır.