Soru Vodafone sınırsız video paketi

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Merhabalar, 2 senedir vodafone kullanıyorum ve video/sosyal medya/oyunlar/film dizi platformları aklınıza ne gelirse sınırsız internet kullanabiliyordum. Bu sene yine bunların sınırsız olduğu yeni bir tarifeye geçtim ama baktım youtube internetimi yiyor, aradım anlattım derdimi bana dediler ki 480p kaliteden yüksek kalitede video izlersen tarifenden yer. Yani vodafone benim kaç p video izlediğimi nereden anlıyor google her bir kaliteye ayrı sunucu mu vermiş bilmiyorum ama benim vodafoneu kandırıp 1080p izlemem lazım bazı videolarda 360pden sonra 720p geliyor çamur gibi görüntü izlemek istemiyorum çözüm önerisine açığım

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bakın hem tethering yapıp yapmadığımı tespit edebiliyorlar (ki bunu nasıl yaptıklarına dair en ufak fikrim yok) hem de izlediğim kaliteyi ayırt edebiliyorlar. Bir şekilde 480p izliyormuş gibi gösterip 1080p izlemenin yolunu bulmam gerek

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
https://izlehls.******.com/2024/07/20/savas-ucaklari-8268-17541855.720p.mp4/playlist.m3u8 buradaki gibi video kalitesi görülebiliyor benim telefondaki tarayıcıdan ayarlar, araçlar, kaynak algılayıcı tıklayarak görebiliyorum. büyük ihtimalle buna benzer bir şey vardır. internet paylaşımnda ise bağlanan cihazın mac ve ip adresi ile sim kartın takılı olduğu cihazın ip, mac adresi farklı olduğu için biliyordur. bunlar benim tahminim sadece, konuya hakim arkadaşlar daha kesin ve net bir bilgi verirler

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://izlehls.******.com/2024/07/20/savas-ucaklari-8268-17541855.720p.mp4/playlist.m3u8 buradaki gibi video kalitesi görülebiliyor benim telefondaki tarayıcıdan ayarlar, araçlar, kaynak algılayıcı tıklayarak görebiliyorum. büyük ihtimalle buna benzer bir şey vardır. internet paylaşımnda ise bağlanan cihazın mac ve ip adresi ile sim kartın takılı olduğu cihazın ip, mac adresi farklı olduğu için biliyordur. bunlar benim tahminim sadece, konuya hakim arkadaşlar daha kesin ve net bir bilgi verirler
Domainden ilerisini, yani .... kısmından sonrasını göremiyor olması gerek zaten vodafoneun

Üst Alt