Vodafone konusunda görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Merhaba miuiturkiye dostları...
Bir konuda görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Uzun zamandır Türk Telekom abonesiyim. Son zamanlarda internet kullanımı hususunda sıkıntılarım var ve taahhütüm de bitmek üzere. Normalde Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum. Lakin yurt dışı cihazım başkasının üzerine kayıtlı ve o da Turkcell' in kara listesinde göründüğü için geçiş yapamıyorum. Hattı üzerime de alamıyorum zira yasal sürenin dolmasına daha iki ay var. Türk Telekom mevcut paketim için iki misli fiyat istediği ve zaten memnun olmadığım için de devam ettirme konusunda tereddüt içindeyim.
Geriye bir tek Vodafone kalıyor. Lakin, " Vodafone pişmanlıktır." sloganını çok duydum. Aksilik çevremde hiç bir Vodafone kullanıcısı olmadığı için görüş te alamıyorum. İleride bir pişmanlık yaşamamak için ben de forumumuzun güzide üyelerinden ( bilhassa da Vodafone kullanan dostlardan ) görüş ve öneri bekliyorum. Volte ve Wowifi özelliklerini sıkıntısız kullanmak benim için önemli bir kriterdir.
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bir konuda görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Uzun zamandır Türk Telekom abonesiyim. Son zamanlarda internet kullanımı hususunda sıkıntılarım var ve taahhütüm de bitmek üzere. Normalde Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum. Lakin yurt dışı cihazım başkasının üzerine kayıtlı ve o da Turkcell' in kara listesinde göründüğü için geçiş yapamıyorum. Hattı üzerime de alamıyorum zira yasal sürenin dolmasına daha iki ay var. Türk Telekom mevcut paketim için iki misli fiyat istediği ve zaten memnun olmadığım için de devam ettirme konusunda tereddüt içindeyim.
Geriye bir tek Vodafone kalıyor. Lakin, " Vodafone pişmanlıktır." sloganını çok duydum. Aksilik çevremde hiç bir Vodafone kullanıcısı olmadığı için görüş te alamıyorum. İleride bir pişmanlık yaşamamak için ben de forumumuzun güzide üyelerinden ( bilhassa da Vodafone kullanan dostlardan ) görüş ve öneri bekliyorum. Volte ve Wowifi özelliklerini sıkıntısız kullanmak benim için önemli bir kriterdir.
Hocam benim annem Vodafone kullanıyor benim hattım Türk Telekom benim hattım evde çekmiyor annemin hattı çekiyor. Ve volte sıkıntısız kullanıyor ama çok WoWifi kullanan birisi değil o yüzden o konu için bir şey diyemeceğim ama aktif olarak gözüküyor

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
6
Hattın ne olursa olsun sıkıntı yaşayabiliyorsun maalesef. Bir de bulunduğun konum, kullandığın telefon ve kullandığın tarife de birer etken. Ben uzun yıllar vodafone kullanmıştım. Sonra şebeke problemi yaşamaya başlayınca Turkcell e geçtim ama abim hala vodafone da ve o çok memnun mesela.
Zaten Turkcell ve Türk Telekom bir seçenek değilse geriye sadece vodafone kalıyor gibi. Yine de emin değilsen operatör değişikliği yapan yerlere sorup bilgi alabilirsin. Vodafone, Turkcell bayilerine değil de telefonculara sor ama.
Bu üçlüden başka operatörler de var ama onların altyapısı nasıl, iyi çekiyor mu hiç bir fikrim yok. Onlar hakkında da bilgi isteyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt