Yardım Viper4androif fx kurulduğu halde kullanılamıyir ve Hifi sorunu

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Magiskten selinuxu permessive yaptığım halde viper4android çalışmıyor,bir sürü yere baktım anlatılandakiler gibi kurulum yapsam da uygulama çalışmıyor ve hifide aynı şekilde flashladığım halde ne ayarlarda gözüküyor ne de ses performansında(FLAC ses formatlarında)
Ek bir sorun daha: dolbyide araştırdığım yerlerdeki gibi flashladım ama onda da daha apksı ne arayüze düşüyor ne de yüklü uygulamalar bölümüne.Yani uygulama flaslasamda yüklenmiyor bile.
Bu üç sorunumda en az biri hakkında fikir sahibi bile iseniz tavsiyelerinizi ve ya çözüm önerilerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-01-02-26-50-420_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    Screenshot_2020-03-01-02-26-50-420_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    225,4 KB · Görüntüleme: 25

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Konuya göz atabilirsiniz Hocam. 2. yöntemle hem viper hem dolby hem de JDSP kurabilirsiniz.

Oyla:

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya göz atabilirsiniz Hocam. 2. yöntemle hem viper hem dolby hem de JDSP kurabilirsiniz.
Hocam bunuda denedim zaten olmadı
Hatta benim Magisk Manager sürümü 7.5 olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadan kurmuştu.Gerçi 2. Yöntemi denemedim deniyim tekrar yazayım

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam bunuda denedim zaten olmadı
Hatta benim Magisk Manager sürümü 7.5 olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadan kurmuştu
Buradaki Dolby kurulunu yapamadınız mı? Magisk Manager sürümü 7.5 magisk 20.3 ise kurulumda sorun yaşarsınız.
Viper4 için birde bunu deneyin.

Son düzenleme:
Oyla:

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
Buradaki Dolby kurulunu yapamadınız mı? Magisk Manager sürümü 7.5 magisk 20.3 ise kurulumda sorun yaşarsınız.
Viper4 için birde bunu deneyin.
Hocam saolun 2.yöntemi denemek aklıma gelmemişti şimdi başarılı bir şekilde kuruldu ama bu uygulamaya nasıl ayar vermem gerektiğini bilmiyorum biliyorsanız yaza bilir misiniz?
Bide hifi nasıl aktif edebileceğim konusu hakkında bilginiz varmı çünkü ses yüksekliği arttırdığından çok ses kalitesi arttırdı viper

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hi-Fi için özel bir ayar yok hatta ayarlama şansımız da yok, kendi özellik olarak ekleniyor. Ayarlar>ses&titreşim>ses efektleri menüsü altında seçili olarak görebiliyorsanız, kurulmuş demektir. Devredışı bırakma tiki aktif değil, devredışı bırakmak için magiskten kaldırmak gerekiyor.
Ayar konusunda viper de deneyerek dinlediğiniz müzik türüne göre keyfinizce ayarlamanızı öneririm. Dolby yi kurabildiniz mi onu anlayamadım.

Oyla:

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
Hi-Fi için özel bir ayar yok hatta ayarlama şansımız da yok, kendi özellik olarak ekleniyor. Ayarlar>ses&titreşim>ses efektleri menüsü altında seçili olarak görebiliyorsanız, kurulmuş demektir. Devredışı bırakma tiki aktif değil, devredışı bırakmak için magiskten kaldırmak gerekiyor.
Ayar konusunda viper de deneyerek dinlediğiniz müzik türüne göre keyfinizce ayarlamanızı öneririm. Dolby yi kurabildiniz mi onu anlayamadım.
Dolby denemedimde Miui için Magisk Hifi modülü görmüştüm hatta mi 6 kullannan biriside başarıyla flashlamışda ben flashladığımda olmamıştı ondan sordum neyse en azında viperı hallettim yardım için saolun. hifi ile ilgili bi şey bulursam da yazarım

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sizde sağolun. Hi-Fi bir de bunu deneyin.
Dediğim gibi Hi-fi kurulum sonrası bir kısa yol atmıyor. Ayarlar>ses&titreşim>ses efektleri altında görebiliyorsunuz kurulup kurulmadığ. Tabi bir de sesten fark edebilirsiniz. :)

Oyla:

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
Sizde sağolun. Hi-Fi bir de bunu deneyin.
Dediğim gibi Hi-fi kurulum sonrası bir kısa yol atmıyor. Ayarlar>ses&titreşim>ses efektleri altında görebiliyorsunuz kurulup kurulmadığ. Tabi bir de sesten fark edebilirsiniz. :)
Saolun hocam /vendor/etcmixer_patshdeki HPHL HPHRlerin rakamları 13den 20ye değiştirdim şimdi kulağımda çınlama duycağım kadar ses atıyor.
Verdiğiniz linkte hifi modulunu sonra denerim.Denersemde yazarım

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Saolun hocam /vendor/etcmixer_patshdeki HPHL HPHRlerin rakamları 13den 20ye değiştirdim şimdi kulağımda çınlama duycağım kadar ses atıyor.
Verdiğiniz linkte hifi modulunu sonra denerim.Denersemde yazarım
Bayağı kapsamlı bir araştırma yapıp, istediğiniz duruma getirmişsiniz. Yes~~ Keyifle kullanmanızı kullanmanızı dilerim. :)
Yükseltmeyi dikkatli yapmanızı tavsiye ederim, bu tür upgrade donanıma zarar verebilir.

Oyla:
Üst Alt