Yardım Viper4Android FX Çalışmıyor

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 12.5.3
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Magisk üzerinden modülünü yükledim ardından yeniden başlatıncs uyg. yüklendi ama çalışmıyor selinux enforce, magisk'ten ainur narsil modülü, audio compatibility patch modülü, audio modification library modülü vs. herşeyi denedim çalışmadı ne yapmak gerek

Ekli dosyalar

• IMG_20220123_202824.jpg
    IMG_20220123_202824.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 29

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Güç düğmesini açtınız mı?Ayarlardan legacy modu aktif edin açık değilse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selinux permissive zipleyin öyle deneyin olmazsa hocam.

Son düzenleme:
Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç düğmesini açtınız mı?Ayarlardan legacy modu aktif edin açık değilse.

Selinux permissive zipleyin öyle deneyin olmazsa hocam.
Bunların da hepsini yaptım çalışmadı maalesef hocam kaç kere kaldırdım kurdum romu yeniden yükledim vs. düzelmedi miui ile uyumlu değil sanırım

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Bunların da hepsini yaptım çalışmadı maalesef hocam kaç kere kaldırdım kurdum romu yeniden yükledim vs. düzelmedi miui ile uyumlu değil sanırım
Uyumlu hocam ama anlamadım. Şöyle yapın viperi komple kaldırın. Sonra magiskin içinden indirin ama direk kurmayın dahili depolamadan yükle diyip öyle flashlayın. Apk gelinse açıp izinleri verip sürücüleri yükleyin. Yeniden başladıktan sonra cihaz apk yı silip ekteki apkyı kurup deneyin birde.

Bu yöntem ile çalışması gerekiyor. 2.7.2.1 kurduysanız bazen sorun çıkarıyor. O sürüm aosp lerde çalışıyor mesela bende 2.7.1.6 sürümünü seviyorum ama şuan aosp kullandığım için sadece 2.7.2.1 çalışıyor

Ekli dosyalar

• com.pittvandewitt.viperfx_2.7.1.6-2716_minAPI23(nodpi)_apkmirror.com.apk
    4,3 MB · Görüntüleme: 20
Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Uyumlu hocam ama anlamadım. Şöyle yapın viperi komple kaldırın. Sonra magiskin içinden indirin ama direk kurmayın dahili depolamadan yükle diyip öyle flashlayın. Apk gelinse açıp izinleri verip sürücüleri yükleyin. Yeniden başladıktan sonra cihaz apk yı silip ekteki apkyı kurup deneyin birde.

Bu yöntem ile çalışması gerekiyor. 2.7.2.1 kurduysanız bazen sorun çıkarıyor. O sürüm aosp lerde çalışıyor mesela bende 2.7.1.6 sürümünü seviyorum ama şuan aosp kullandığım için sadece 2.7.2.1 çalışıyor
Şuan belki romda sıkıntı vardır diye fastboot üzerinden yeniden yüklüyorum dediklerinizi uygulayacağım

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101

selinux deneni permisse kipine geçirmek gerekiyormuş bense enforce kipine geçirmiştim bu yüzden çalışmamış düzeldi şimdi ama nedense legacy mode de çalışıyor bunu etkinleştirince de bildirim gösteriyor sürekli bunun çözümü var mı?

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
selinux deneni permisse kipine geçirmek gerekiyormuş bense enforce kipine geçirmiştim bu yüzden çalışmamış düzeldi şimdi ama nedense legacy mode de çalışıyor bunu etkinleştirince de bildirim gösteriyor sürekli bunun çözümü var mı?
Çözümü ekteki apk legacy mode istemiyorsanız verdiğim apk yı kurun. Bildirimleride gizlemeniz lazım.

Oyla:
Üst Alt