Yardım Viper4android FX çalışıyor mu?

CrawLTR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu Stabil v12.5.3.0
Telefon Modeli
Mi 10T 8/128
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar magisk aracılığıyla viper4android kurdum fakat hiçbir fark anlamadım. Bir de bazı ayarlar yok diğer kullanıcıların ss'lerine göre. Sebebi nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-15-14-13-37-238_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-08-15-14-13-37-238_com.topjohnwu.magisk.jpg
    344,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-08-15-14-13-33-499_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    Screenshot_2021-08-15-14-13-33-499_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-08-15-14-13-29-820_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    Screenshot_2021-08-15-14-13-29-820_com.pittvandewitt.viperfx.jpg
    205,1 KB · Görüntüleme: 19

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Merhabalar magisk aracılığıyla viper4android kurdum fakat hiçbir fark anlamadım. Bir de bazı ayarlar yok diğer kullanıcıların ss'lerine göre. Sebebi nedir?
Kulaklık takın gelir ayarlar
Ama sürücüde Bir problem var, bende yüklemeye çalıştığım zaman karşılaşıyorum sonra bir şekilde çözüyorum tekrar sıfırdan yüklemeyi deneyip

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Kurulum hatalı çalışmıyor.

Root erişimli bir browser ile kök/data/adb/modules/ViPER4AndroidFX klasörüne gidin.
post-fs-data.sh dosyasını açıp en alt satıra
magiskpolicy --live 'allow audioserver audioserver_tmpfs file { read write execute }' magiskpolicy --live 'allow audioserver system_file file { execmod }' magiskpolicy --live 'allow mediaserver mediaserver_tmpfs file { read write execute }' magiskpolicy --live 'allow mediaserver system_file file { execmod }' magiskpolicy --live 'allow audioserver unlabeled file { read write execute open getattr }' magiskpolicy --live 'allow hal_audio_default hal_audio_default process { execmem }' magiskpolicy --live 'allow hal_audio_default hal_audio_default_tmpfs file { execute }' magiskpolicy --live 'allow hal_audio_default audio_data_file dir { search }' magiskpolicy --live 'allow app app_data_file file { execute_no_trans }' magiskpolicy --live 'allow mtk_hal_audio mtk_hal_audio_tmpfs file { execute }'​
Metnini ekleyin. Telefonu yeniden başlatıp viper uygulamasından ayarlara girip legacy modunu açın sorunsuz çalışır.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Kurulum hatalı çalışmıyor.

Root erişimli bir browser ile kök/data/adb/modules/ViPER4AndroidFX klasörüne gidin.
post-fs-data.sh dosyasını açıp en alt satıra

Metnini ekleyin. Telefonu yeniden başlatıp viper uygulamasından ayarlara girip legacy modunu açın sorunsuz çalışır.

Teşekkürler sırf viperi çalıştırabilmek için selinux'u kapatıyorum ama riskli olduğundan geri selinux'u açtım bu yüzden viper çalışmıyor bu linkteki verdiğinizi redmi 9'da uygulayacağım inşallah düzelir

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Teşekkürler sırf viperi çalıştırabilmek için selinux'u kapatıyorum ama riskli olduğundan geri selinux'u açtım bu yüzden viper çalışmıyor bu linkteki verdiğinizi redmi 9'da uygulayacağım inşallah düzelir
Evet düzelir bu yöntem sorunsuz çalışıyor.
Cihazınız Note 9 ise Redmi Note 9 için ekstra bir kod var ayrıca XDA konusuna bakarak yapın.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Evet düzelir bu yöntem sorunsuz çalışıyor.
Cihazınız Note 9 ise Redmi Note 9 için ekstra bir kod var ayrıca XDA konusuna bakarak yapın.
İlk başta ki kodu denedim çalışmadı kapatıp açtım yine düzelmedi note9 için verilen kodu denedim çalıştı ama legacy modda

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
İlk başta ki kodu denedim çalışmadı kapatıp açtım yine düzelmedi note9 için verilen kodu denedim çalıştı ama legacy modda
Evet legacy modunda çalışıyor zaten. Normalde benim konuda verdiğim kod yetiyor da MTK İşlemci olduğu için o cihaza farklı bir kod gerekiyordu. Sorunun çözülmesine sevindim.

Oyla:
Üst Alt