Yardım Viper4android alternatif ve Garanti

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Merhaba , 13 Ağustosta Note 10 lite geldi kargoyla. Garantili. Sorum şu ; viper4android kuruyoruz ya hani root gerekiyor bunun için , garantiyi de bozmak istemiyorum sırf bu uygulama için , v4a'da bas ayarlarında 3 tip bas var ben saf bası kullanıyordum önceki telimde. Bu uygulamaya rootsuz en iyi alternatif nedir ? Storedakiler beklentimi karşılamıyor cunku. Ya da ben bulamadim. Eqfy denedim o da yetersiz kalıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler^^

(Bir de yeni konu açmadan sormak istedim , garantiyi bozmayacak şekilde mesela root atsam kodu açsam vs garanti gerekirse bunu kapama yolu var mı , yeni mi hesabı vs gibi ordan kontrol edilirse , umarım anlatabilimisimdir?)

Hayırlı sabahlar dilerim.

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Hepinize çok teşekkür ederim , wavelet uygulaması sanırım işimi görecek gibi , sağ üst köşeden eski mod tıklayınca geliyor eq ayarı denemek isteyen için bilgi olsun. Nette pro sürümü mevcut. Tekrar teşekkürler efem root işini de şimdilik bir süre rafa kaldirayim

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Hepinize çok teşekkür ederim , wavelet uygulaması sanırım işimi görecek gibi , sağ üst köşeden eski mod tıklayınca geliyor eq ayarı denemek isteyen için bilgi olsun. Nette pro sürümü mevcut. Tekrar teşekkürler efem root işini de şimdilik bir süre rafa kaldirayim
Kulaklık takınca eğer destekleyen bir kulaklığınız varsa ordaki modellerle ona göre bir ayarda çekiyor bu arada genelde Akg Senheisser tarzı var

Oyla:
Üst Alt