Yardım Viper4android alternatif ve Garanti

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Merhaba , 13 Ağustosta Note 10 lite geldi kargoyla. Garantili. Sorum şu ; viper4android kuruyoruz ya hani root gerekiyor bunun için , garantiyi de bozmak istemiyorum sırf bu uygulama için , v4a'da bas ayarlarında 3 tip bas var ben saf bası kullanıyordum önceki telimde. Bu uygulamaya rootsuz en iyi alternatif nedir ? Storedakiler beklentimi karşılamıyor cunku. Ya da ben bulamadim. Eqfy denedim o da yetersiz kalıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler^^

(Bir de yeni konu açmadan sormak istedim , garantiyi bozmayacak şekilde mesela root atsam kodu açsam vs garanti gerekirse bunu kapama yolu var mı , yeni mi hesabı vs gibi ordan kontrol edilirse , umarım anlatabilimisimdir?)

Hayırlı sabahlar dilerim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Delta rootu geliştirici olarak algılayıp garantide sorun çıkarmıyordu ancak bu yaklaşık 2 sene önceki durum.
Cihazın boot kilidini açıp root attıktan sonra garantiden çıkıyor deniyorsa geri dönüşü basit ama servis buna kanar mı bilemem.
Custom hk sayacı varsa basit anlaşılır mi hesabı ile alakası yok diye biliyorum boot kilidi geçmişinin kontrolünde kullanılan yöntemin

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde root konusunu bir süre kenara atacağım teşekkür ederim

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Rc ederim yinede diyeyim root candır
Garanti vs önemli değil benim için ama tabi kişiye göre değişir düşünce şekli

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
O halde root konusunu bir süre kenara atacağım teşekkür ederim
viper4android'in geliştiricisi pittandwitt'in yeni bir programı var play store'da Wavelet:Headphone specific equalization diye buna bakabilirsiniz telegramda paylaşmışlardı

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba , 13 Ağustosta Note 10 lite geldi kargoyla. Garantili. Sorum şu ; viper4android kuruyoruz ya hani root gerekiyor bunun için , garantiyi de bozmak istemiyorum sırf bu uygulama için , v4a'da bas ayarlarında 3 tip bas var ben saf bası kullanıyordum önceki telimde. Bu uygulamaya rootsuz en iyi alternatif nedir ? Storedakiler beklentimi karşılamıyor cunku. Ya da ben bulamadim. Eqfy denedim o da yetersiz kalıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler^^

(Bir de yeni konu açmadan sormak istedim , garantiyi bozmayacak şekilde mesela root atsam kodu açsam vs garanti gerekirse bunu kapama yolu var mı , yeni mi hesabı vs gibi ordan kontrol edilirse , umarım anlatabilimisimdir?)

Hayırlı sabahlar dilerim.
Merhaba, cihazınıza root atmadan viper4android yada dolby gibi ses sürücülerini yükleyemezsiniz. Play store da bulunan ses uygulamaları güvenli seviyenin üzerinde ses sunamıyor ve ses sürücüleri üzerinde değişim yapma yetkisi bulunmuyor, cihazın BL kilidini açmak cihazınızın garantisini devre dışı bırakıyor.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Delta rootu geliştirici olarak algılayıp garantide sorun çıkarmıyordu ancak bu yaklaşık 2 sene önceki durum.
Cihazın boot kilidini açıp root attıktan sonra garantiden çıkıyor deniyorsa geri dönüşü basit ama servis buna kanar mı bilemem.
Custom hk sayacı varsa basit anlaşılır mi hesabı ile alakası yok diye biliyorum boot kilidi geçmişinin kontrolünde kullanılan yöntemin
Hâlâ aynı hocam telefonum rootluydu hatta rom kurmuştum geçen garantiye yolladım ghost screen için garanti kapsamında değişim yapacaklar. Göndermeden önce bl kapatmıştım sadece.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Merhaba, cihazınıza root atmadan viper4android yada dolby gibi ses sürücülerini yükleyemezsiniz. Play store da bulunan ses uygulamaları güvenli seviyenin üzerinde ses sunamıyor ve ses sürücüleri üzerinde değişim yapma yetkisi bulunmuyor, cihazın BL kilidini açmak cihazınızın garantisini devre dışı bırakıyor.
Hocam Dolby için magisk yeterli olmuyor mu ? Ben öyle kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt