- Adım
- Veysel
- Cihazım
- Venus
- Konular
- 11
Dolbyden kat kat üstün ama ayarları tam bulmak gerek kulakliginiza goreTeşekkür ederim iyi oldu ama bi dolby degıl
Hocam benim ayarlar bunlar. Rardan çıkar klasör içindeki 4 dosyayı ana dizinde bulunan viper4android-profile-choice içine direk yapıştır daha sonra viper4android programı içine gir sol taraftaki menüden load profile deyip choiceye tıkla tamamdır. Cihazım mi 6 bende çok iyi olduMagısk manager den Vıper4 yükledim ( dolbyı çalışmadı)
Ama ayarlarını yapamadım kulaklık kullanıyorum ve eski türküler dinliyorum ara sırada güncel dinliyorum
Kullanan varsa ayarlarını paylaşabılır mj
Sanki Dolby her müzikte farklı algoritma kullanıyor xunku pop müzikte kaliteli eski türküler de kaliteli çıkıyorDolbyden kat kat üstün ama ayarları tam bulmak gerek kulakliginiza gore
DeneyecegımHocam benim ayarlar bunlar. Rardan çıkar klasör içindeki 4 dosyayı ana dizinde bulunan viper4android-profile-choice içine direk yapıştır daha sonra viper4android programı içine gir sol taraftaki menüden load profile deyip choiceye tıkla tamamdır. Cihazım mi 6 bende çok iyi oldu
tamda bu nedenle profiller denen bir secenek eklenmişSanki Dolby her müzikte farklı algoritma kullanıyor xunku pop müzikte kaliteli eski türküler de kaliteli çıkıyor
Bumu vıper ile yapamazsın ya pop için ayarlamak lazım yada eski ses kayıtları ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deneyecegım