Çözüldü Videolardaki renk ton farkları

oxite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
11T Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13TKQ1.220829.002
Telefon Modeli
11T pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar 2 resim yüklüyorum..Videoyu duraklattığınızda orijinal tona geri dönüyor..oynattığınızda kırmızı tonlar coşuyor renk patlaması oluyor..maviler patlıyor başka videoda başkasında yeşiller..naturel neden çektigim gibi izleyemiyorum ki..neden sona dayıyor SGRB tonları. desteğiniz için teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-29-00-57-07-102_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2023-05-29-00-57-07-102_com.miui.gallery-edit.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 5

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Öncelikle maaşallah, Rabbim sağlıklı ve güzel bir hayat nasip etsin küçük kardeşimize.

Sorunuza gelirsek; AI denen yapay zeka, video ve resim önizlemelerini farklı şekillerde işler. Bunun için ActivityLauncher uygulamasını indirip kurun, üstteki arama kısmına AI yazın, orada ayarlar altında AI görüntü motoru denen bir özellik göreceksiniz, onu aktif/ deaktif yaparak bu motoru açıp kapatmayı deneyin. Ayarlar/ Ek ayarlar altında video araç kutusu yada kenar çubuğu özelliğini bulun, video uygulamaları kısmına girin ve oradan galeri ve kullandığınız video uygulamanızı seçin. Seçtiğiniz uygulamaya girdiğinizde ekranın yan tarafında dikey bir çizgi göreceksiniz, onu ekranın ortasına doğru çektiğinizde resim, stil gibi seçenekleri görürsünüz, o ayarlarla oynarsanız resim yada videolarda renkleri iyileştirebilirsiniz. Çözüm olur mu bilmiyorum ama renkleri biraz daha iyileştirme için bunları deneyebilirsiniz.

Oyla:

oxite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
11T Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle maaşallah, Rabbim sağlıklı ve güzel bir hayat nasip etsin küçük kardeşimize.

Sorunuza gelirsek; AI denen yapay zeka, video ve resim önizlemelerini farklı şekillerde işler. Bunun için ActivityLauncher uygulamasını indirip kurun, üstteki arama kısmına AI yazın, orada ayarlar altında AI görüntü motoru denen bir özellik göreceksiniz, onu aktif/ deaktif yaparak bu motoru açıp kapatmayı deneyin. Ayarlar/ Ek ayarlar altında video araç kutusu yada kenar çubuğu özelliğini bulun, video uygulamaları kısmına girin ve oradan galeri ve kullandığınız video uygulamanızı seçin. Seçtiğiniz uygulamaya girdiğinizde ekranın yan tarafında dikey bir çizgi göreceksiniz, onu ekranın ortasına doğru çektiğinizde resim, stil gibi seçenekleri görürsünüz, o ayarlarla oynarsanız resim yada videolarda renkleri iyileştirebilirsiniz. Çözüm olur mu bilmiyorum ama renkleri biraz daha iyileştirme için bunları deneyebilirsiniz.
Teşekkürler iyi dilek ve temennileriniz için..ekstra bir program kurmaya gerek kalmadan menude özellik arama.sekmesine hdr yazarak al hdr gelistirici varmis orda hdr gelistiri kapali yaptim cozuldu . teşekkürler

Oyla:
Üst Alt