Yardım Video Yükleme (Sosyal Medya) Sorunu

matrakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
anıl
Cihazım
note 13 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum.
Telefon Modeli
Redmi Note13 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sosyal medya kullanırken izleme çalıştığım çoğu video donuyor, yüklenmiyor ve açılmıyor. Hatta Whatsapp durum güncellemeleri bile yüklenmiyor.
Çözüm yardımlarınızı bekliyorum, telefon çekilmez hale geldi.

Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda bir kaç bilgiye ulaştım ama ne kadar geçerli bilmiyorum. Öncelikle telefon kamerasından video çekmeyi denedim olmadı. Sonrasında com.google.android.media.swcode.apex isimli dosyanın silinmesi gerekli dediler. Fakat telefon içeriğinde böyle bir dosyaya rastlayamadım. Zarchive ve Shizuku kullanarak bir kaç yere kadar geldim dosyayı system/apex klasörünün içinde buldum, tüm hata ayıklama seçeneklerini aktif ettim ama ne yazık ki silme seçeneği yoktu. Ne yaptıysam olmadı.

İkinci olarak adb indirdim. cmd ile çalıştır komutuna bağlandım. adb devices kısmında telefonu aktif ettim (garip bir ismi çıktı telefonun) sonrasında adb shell yazarak silmeyi denedim olmadı. Sonrasında pm uninstall -k --user 0 com.google.android.media.swcode.apex ve adb uninstall -k --user 0 com.google.android.media.swcode.apex yazdım ama bana the term npm is not recognized as the name of a cmdlet hatası verdi.

Telefon root vs falan olaylarını ne yazık ki cehaletimden bilmiyorum ve anlamıyorum. Video yüklenmemesi sorununu bir türlü çözemedim ne yapacağımı veya o dosyayı nasıl sileceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Telefonu sıfırlamak veya rom değiştirmek en mantıklı çözüm olacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt